Mitt hår: 2012

Ni var några som frågade efter bilder på mitt hår och det kan jag såklart bidra med. Mitt hår är relativt obehandlat, jag slingar det då och då här hemma men annars har jag inte riktigt gjort några utsvävanden med hårfärg. Klipper gör jag själv med en frisörsax, hemma i badrummet. Jag har funderat lite på att färga håret "bree-rött" som Bree i Desperate housewives men jag vet inte om det blir för mycket då jag är så blek. En ljus brun med lite röda inslag kanske skulle passa bra. Eller så kör jag på blondare. Har ni några ideer?

Kommentarer:

1 Ninni:

Det är så fint som det är, tycker inte du ska ändra nånting.

2 Jenny / Rosella Eco Beauty:

Å gud vilket fint hår du har! störtavis Tycker inte du ska göra något alls. Precis så där vill jag att mitt hår också ska se ut, fast mer ljusblont :)

3 Antonija Ereiz:

Tkr absolut du ska köra på rött. Röthåriga är oftast väldigt ljusa i huden och det är de som gör att färgen sticker ur så otroligt fint! DO IT! :)

4 Veronica:

Du har verkligen jättefint hår och som Ninni säger så behöver du inte ändra något. Men är du sugen på att experimentera så kör en toning som är uttvättbar. Och de flesta rödtottar är blekfisar, som sagt- som jag ;-)

5 Tina (Beleza):

Det ser väldigt fint och friskt ut. Rött är alltid snyggt men kan vara svårt som sagt. Funderar själv på att färga för första gången, något rödkopprigt.

6 kerstin:

Du har väldigt fint hår!

7 H:

Fint det var!

8 Emilie:

Wow, ditt hår är hur fint som helst! :D Rött är fint, och jag tror allt att du skulle passa i det - men tänk lite på det :O Jag har färgat mitt hår rött i fem års tid och nu när jag vill ha bort det är det totalt jäkla omöjligt. Min frisör typ grät när hon såg det. Nä, inte så illa men hon vågade inte avfärga håret med risk för att det skulle trilla av :P

9 Honi:

Ninni: Tack för den fina komplimangen :)



Jenny: Jag vill också ha det lite ljusare, men det brukar bli den färg jag vill ha det efter jag har slingat det. :)



Antonija: Såå himla sugen, men lite rädd också. Men om det blir helt fel får jag väl färga över det! :p



Veronica: Det är ett bra tips, så kan man prova sig fram innan man bestämmer sig för en speciell slags färg :)



Tina: Tack! Jag tror du skulle passa jättebra i något rödkopprigt. Jag är rätt oerfaren med färgning, slinga är det enda jag gjort.



Kerstin: Tack!



H: Tusen tack!



Emelie: Jo det är det som gör att jag drar mig lite för att färga det, men så får man väl använda en av dom "motsatta" färgerna som på ett sätt neutraliserar det röda(Eller bara färga över). Har varit på allt för många hårfärgskurser på jobbet, haha! Vi får se hur det blir!

10 Lotta:

Håller med Ninni, tycker inte du ska göra något alls! Det är jättefint som det är.

11 Jessica:

Så fint hår du har! Jag trodde dock av någon anledning att du var rödhårig... Alltså blondröd typ, har ingen aning om varför? Haha :)

12 Honi:

Lotta: Tack fina du :) Jag tror jag kör på med lite slingor och så är jag nöjd för nu.



Jessica: Det är faktiskt många av er som sagt att ni trott att jag var korthårig och rödhårig, så du är inte ensam :) Kanske är mina bilder som spökar!

Kommentera här: