Jämförelse: Green Opal vs Earthy

 
Efter att jag hade premiärvisat er skuggan Green Opal från Lily Lolo i gårdagens sminkning tänkte jag att det nu borde vara dags att kika lite närmare på den. Ända sedan jag fick Green Opal har jag funderat på om det inte är så att den är helt galet lik mineralskuggan Earthy från E.L.F (Som är en favorit!) och tänkte dela med mig av min jämförelse. Till vänster har vi Green Opal som är snäppet klarare och ljusare i tonen, och till höger har vi Earthy som är lite mer olivgrön än Green Opal. Bägge har samma typ av finmalet glitter i guld och grönt, vilket gör att bägge ser mer ut som guld i vissa ljus. Vad tycker ni, är dom olika nog att rättfärdiga att ha bägge?
 
Jag har för övrigt skapat en ny kategori som jag döpt till Jämförelser, så jag har allt samlat på ett ställe. Jag har också uppdaterat min "About & Policy"(som ni kan hitta i menyn) med lite mer information om mina förutsättningar såsom hudtyp osv.
 

Kommentarer:

1 Ninni:

Den vänstra ser precis ut som en skugga jag har från Everydayminerals, min heter Mistletoe och tillhörde en julkollektion de hade.

2 Honi:

Ninni: Googlade just och oj vad den liknar den också, men dom är ju så fina hela bunten!

3 Linda:

Jag tycker allt att de är tillräckligt olika för att äga båda :)

4 Honi:

Linda: I like the way you think! ;)

Kommentera här: