Isadora Wild West 2012

Varje vår släpper Isadora en kollektion som lägger stort fokus på Bronzingprodukter, och förra veckan landade årets kollektion Wild West i butikerna. Kollektionen innehåller bland annat en spray-bronzer, en glow stick bronzer, en ögonskuggetrio och lite annat smått och gott. Jag som är väldigt ljus i huden har tyvärr otroligt stora problem med att hitta en bronzer som inte gör att jag ser "smutsig" ut i ansiktet, så jag är nyfiken på om någon av nyanserna av Big Bronzing Powder kanske skulle passa! Brukar ni använda bronzingprodukter?
 

Kommentarer:

1 Linnea - Makeup for Dummies:

Jag är verkligen inget fan av denna kollektion, den ser på något sätt så 90's ut, men jag är nyfiken på läppstiftet. Vad gäller brozingprodukter använder jag inte det så flitigt, jag brukar ibland använda Make Up Stores Sparkling Loose Powder "Magic bronze" vid kindbenen eftersom det både ger en smickrande färg men också skimmer som känns kul vissa dagar, särskilt om man skall ut och roa sig!

2 Honi:

Linnea: Promobilden tycker jag också känns otroligt 90tal snarare än glammigt som jag tror dom har gått efter. Men produkterna ser helt okej ut :)

3 Sandra (makeartbysandra):

Ett tips till dig som säger att du har svårt att hitta bronzingpuder då du har ljus hy, kolla på vanliga compactpuder som är till för hela ansiktet och välj en lite mörkare färg. Använd det sedan som ett bronzingpuder :)

4 Honi:

Sandra: Tack för tipset, har testat ett gäng produkter som är lite mörkare men många av dom ser bara helt fel ut. Tror bara inte jag hittat rätt ännu, men det kommer ju säkert så mycket produkter som jag testar :)

Kommentera här: