Gliss Daily Oil Elixir - Hit or miss?

Jag trodde inte att jag skulle hitta ett budgetalternativ som nådde upp till min Orofluido men Gliss Daily Oil Elixirär verkligen ett guldkorn i budgethyllorna. I mitt fall har den för det mesta blivit använd som en leave-in-kur i nytvättat hår och den har verkligen gett mitt hår en rejäl fuktboost. Jag har också använt den som en intensivinpackning innan jag har tvättat mitt hår när det varit som allra tröttast.

Oljan har en relativt tjock konsistens, men jag tycker den är lätt att fördela och jobba med trots konsistensen. Doften är sådär typisk för hårolja, lite kryddig men söt och mumsig på samma gång(och absolut inget jag har haft något emot att ha i håret). Jag tycker själv att jag har hittat en produkt som verkligen fungerar på mitt hår, och den har gjort att mitt hår blivit mer glansigt och lätt att utreda. Mitt enda problem är att den inte är lika dryg som lite dyrare håroljor, annars hade den fått full pott!

Förresten, THUMBS UP för att flaskan är gjord av glasliknande plast istället för glas. Jag har redan lyckats tappa den på golvet en gång.. Phew!

Pris: 79 kr.
Finns hos: Välsorterade stormarknader, möjligen Kicks & Åhlens (kan inte hitta den på deras hemsidor).
Mitt betyg: 4/5.

Kommentera här: