FOTD - Bunch o' curls

Här har ni bilder på dagens som satte fokus på en fet eyeliner och ett "pop of colour" under ögonen. Håret fick sig en snabbgenomgång med en platttång (som jag använde till att skapa lite vågor och volym. Ni är många som frågat över hur långt hår jag egentligen har, just nu är det ungefär 5 cm under bysten så det är rejält långt. Jag klipper själv mitt hår här hemma rätt ofta men det växer så det knakar, så jag hänger nästan inte med!
 
Produkter:
Too faced Shadow Insurance
Nyx Jumbo eye pencil - Iced Mocha (ögonlocket)
Eyeko Grafitti Pencil - Black
Gosh Velvet touch eyeliner - Blue Moon
MAC Kohl Pencil - Feline
Miyo Kiss Me Lipgloss - Bling
Nivea Stay Real Foundation - Ivory/Vanilla
E.L.F Brow Kit - Light

Kommentarer:

1 Omygloss:

Vad superfin du var idag! Speciellt i håret :)

2 Linnea - Makeup for Dummies:

Jag är supersugen på att investera i ögonpennor härnäst! :-) Jag har spanat in Nyx Jumbo eye pencils tidigare och nu senast några pennor från ELF, det kliiiar i shoppingnerven men vad gör det när pengarna ändå är slut, haha ;-)

Förresten, delta gärna i utmaningen jag kör på bloggen nu!

3 Kerstin:

Ursnyggt!

4 Linda:

Jätte fint :)

5 Honi:

Omygloss: Tack fina du! :)



Linnea: Är det till en ögonskuggebas eller till eyeliner du vill ha? Till bas ÄLSKAR jag jumbo pennorna, så fina och så många härliga färger!



Kerstin: Tack!



Linda: Tusen tack!

6 H:

Vad fin du är :) Kul att du klipper ditt hår själv, jag har bestämt mig för att börja med det också för det är så jobbigt att hitta nån som vill klippa mig :P Går inte till frisör så det är oftast nån av syrrorna som får offra sig haha. Nu har jag iaf klickat hem ett litet saxset från eBay :D Vore kul att se hela håret eftersom jag är lite hårnörd också.

Kommentera här: