E.L.F Liquid Eyeliner Black


Jag var på jakt efter en bra och billig flytande eyeliner och klickade hem denna med några andra grejer för flera månader sedan. Tyvärr, får jag väl säga, för denna eyeliner är nästintill oanvändbar. Formulan är rinnig och svårhanterad, penseln är så grov och trist att den drar av eyelinern igen och hållbarheten är väldigt dålig. Redan efter en halvtimme (ovanpå en primer, may I add)såg det ut som på bilden nedan, avflagnat och trist:
 
Pris: 15,75 kr.
Finns hos: E.L.F (eyeslipsface).
Finns i: 9 andra färger.
Mitt betyg: 1/5.

Kommentarer:

1 Jenna:

Håller med om att borsten är styv och konsistensen är väldigt rinnig - men jag har den mörkblå och jag tycker den håller riktigt bra.

Jag brukar använda en separat eyelinerpensel för att applicera den och då blir den riktigt pigmenterad och bra - men jag har hört av många att den flagnar jättesnabbt på dem också... Verkar vara lite "hit&miss" med ELF-produkter. =P

2 Honi:

Jenna: Deras Glitter eyeliner (typ stardust eller copper) från samma "Liquid Eyeliner" kategori sitter jättebra på mig och dom har jag absolut inte haft några problem med, denna har betett sig lika knäppt varje gång jag använt den :/ Verkligen hit & miss med deras produkter.

3 Ninni:

Jag tycker också denna är kass, en sån fast lila ligger i min tio-tomma-låda just nu... fast den är inte tom utan nästan full, det säger ju det mesta.

4 Skincare by Malin R:

Ååååh den här är fruktansvärd! Den åkte i soptunnan direkt. Så himla trist! Jag köpte den plommonfärgade för jag tyckte den såg läcker ut. Blä!

5 cajsa:

skulle du kunna knäppa ett kort på ALLT ditt smink?

6 Honi:

Ninni: Tror det är skillnad på dom opaka och glitterversionerna, för dom opaka är verkligen dåliga :/



Skincare by Malin R: Ja om inte någon av mina väninnor vill ha den så åker den i sopkorgen :/ Deras waterproof eyeliner pen i budgetkategori är dock rätt bra tycker jag!



Cajsa: Det finns lite bilder i min kategori som heter "förvaring". :)

7 Kajalpennan:

Har du provat Wet'n wilds megaliner?

8 Honi:

Kajalpennan: Nix är dom bra? Tror jag swatchar dom på jobbet idag!

9 Kajalpennan:

Jag tycker att de är toppen. Sitter som berget men är lätta att tvätta av. Sedan är penseln precis så vid och hård/mjuk som den ska vara för att passa mina behov.

10 Linda:

Så tråkigt med sådana produkter :( men på nåt vis så tycker iaf jag att det känns mindre när produkten i fråga inte kostar flera hundra men som sagt, tråkigt ändå

11 Honi:

Kajalpennan: Ska testa dessa! :)



Linda: Ja det känns ju iaf inte som någon stor förlust, tur nog!

Kommentera här: