Chanel Le Vernis - Vår 2012

I vecka 5 släppte Chanel sin vårkollektion Le Vernis Spring 2012 med tre underbara limited edition nagellack som jag inte tycker ni ska missa. Lacken heter April, May och June och är alltså inspirerade av varsin månad! Jag har redan kikat på dessa tre ett par gånger men inte kunnat bestämma mig, än så länge lutar det åt June men May är också otroligt vacker. Vilket lack ger dig vårkänslor? Priset ligger som vanligt på runt 245 kr/st.

Kommentarer:

1 H:

Tyckte de var ganska tama. Men sen skulle jag aldrig kunna lägga så mycket på ett enda nagellack ändå så de hade kunnat vara strålande fina :P

2 Ika:

Åh, färgen june var verkligen helt fantastisk! Men jag skulle nog aldrig lägga så mycket pengar för ett nagellack, även fast det är en ganska stor flaska som räcker länge. Men jag köper hellre små förpackningar i många olika färger ^^

3 Honi:

H: Enda gången jag lagt så mycket pengar var på Peridot, och då hade jag ändå ett presentkort! Tycker det kan vara en sån grej som man gärna kan önska sig i present f.ex :)



Ika: Visst är det fint! Jag köper också hellre fler små flaskor än en dyr en, så har man ju lite att välja mellan ju! Men till presenter och om man vill unna sig något så gillar jag chanellack!

4 Emilie:

Jag är sugen på maj och juni - maj kanske handlar om att jag själv fyller i maj ;) Men mja, vi får se om det blir något!

5 Honi:

Emilie: June är så fint! Om inte annat är det ju en bra present till en skönhetsnörd ;)

6 josefine:

åh, jag tycker att alla dessa är så fina :)

7 Honi:

Josefine: Jag också! Så fina, så dyra! ;)

Kommentera här: