Isadora Topp/Baslack (600 Clear)

Jag gillar ideen om att ha ett bas och topplack i en produkt och har provat massvis av denna slags kombo-produkter utan att hitta en jag verkligen gillar, och nu har turen kommit till Isadoras Base/Top Coat som har numret 600.
Precis som hos alla andra Wonder Nail lack har bas/topp-lacket den vanliga breda borsten som alla Isadora lack har. Jag har testat denna som både bas och topplack och tycker att det har fungerat ypperligt. Det är absolut inte lika snabbtorkande som Seche Vite eller lika vårdande och skyddande som mitt nagelstärkare Nailtrition från Orly, men det utför det utlovande utmärkt och är en helt okej 2-i-1 lösning.
 
Jag har upplevt att det inte håller manikyren fin och fräsch riktigt lika länge som med mina dyrare topplack men det är inte heller så att manikyren börjar chippa efter en dag. Själva formulan känns väldigt lättflytande och rinnig utan att vara svårjobbad, och eftersom den har den breda borsten som jag normalt inte gillar så behöver man bara applicera en gång, awesome! 

Finns hos: Åhlens, Kicks, H&M's sminkavdelning, Parelle etc.
Pris: 69 kr.
Mängd: 6 ml.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Dess - Drömteori:

Tycker detta är grymt, och älskar penseln såklart :)

2 Sandra:

Hej, jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på.. Vad är det för skillnad på ett bas/top lack egentligen?

3 Honi:

Dess: Penseln är normalt ingen favorit men med ett lack som detta behöver det ju inte se fint ut ;)



Sandra: Om man ska ta det i stora drag så skyddar ett baslack nageln och hjälper ett färgat lack att fästa, medans ett topplack skyddar nagellacket och förhindrar det från att "chippa" och se fult ut.

Kommentera här: