Goodiebox - Maj 2012

 
Så var det hög tid till Maj månads Goodiebox som just landat hemma hos mig med en mycket trevlig fraktman som mellanhand. Månadens Tema var "Hear Me Now" där Goodieboxpersonalen har tagit fram en box som stillar några av medlemmarnas önskningar, bland annat en önskan om makeupevents.. Låter det spännande? Låt oss kolla in vad som var i Maj-boxen!
 
För mer information om konceptet så kan ni kika in på Februari-boxens inlägg här.
 
 
Här har vi den alltså, tryggt balancerad i mitt fönster för att få ljus till att kunna fotografera i annat än mörker.
 
Innehållet är som följer:
- Weleda Pomegranate Firming Night Cream 7 ml (Full size kostar 270 kr).
- Comwell Spa Spalosophy Handkräm 15 ml (Full size kostar 69,95 kr)
- A Vogel Echinacea Créme (69,95 kr)
- Max Factor Glossfinity nagellack i färgen 120 Disco Pink (59 kr).
- Tre prover från L'oreal Professionnel Absolut Repair Cellular (Schampo, Balsam, Inpackning).
- Ett presentkort till en makeupaften(eller en sminkkväll som det heter på svenska) för 6 personer hos The Body Shop med sminkningar, goodiebag och lite bubbel.
 
Denna månad är jag mer än nöjd, det finns många godbitar i lådan som jag inte har testat förut och TBS eventet med väninnorna ser jag verkligen fram emot.

Kommentarer:

1 Awesome Chemistry:

Kul grej med Makeupkvällen!

2 Honi:

Awesome Chemistry: Ja att få spendera lite lyx-tid med sina käraste vänner och bara bli ompysslade är ju perfekt!

3 AnnaKaize:

Härlig låda! Får jag följa med på TBS-kvällen om jag flyttar till Danmark lite lagom snabbt? ;P

4 Honi:

AnnaKaize: Absolut, jag har bara 4 väninnor som jag gärna vill ha med så det finns en ledig plats ändå ;) Du kommer bara!

5 Sofie:

Goodiebox har jag aldrig hört talas om innan, men gick in på deras hemsida nu och såg att boxen dessutom var GRATIS! Anmälde mig direkt, vad kul och spännande!

6 Honi:

Sofie: Det är den danska verionen av Glossybox, eftersom jag bor i Danmark :) Gratis är det absolut inte, jag betalar 99 kr för att jag varit reggad sedan starten men normalpris är 119.

7 Ninni:

Bra mycket trevligare innehåll än den svenska Glossyboxen denna månaden. Där fanns bara en enda produkt som jag kommer att använda - och jag är inte särskilt kräsen. Hoppas det blir bättre nästa månad.

8 Honi:

Ninni: Ja jag såg innehållet, inte riktigt något för mig i era boxar. Gillade denna mycket bättre, fast Echinaea krämen är ingen höjdare, tycker doften är allt för stark.

Kommentera här: