E.L.F Daily Brush Cleaner


Att rengöra sina borstar och hålla bakterierna borta är otroligt viktigt tycker jag, men jag har inte tid till att tvätta mina borstar mer än jag redan gör (1 gång i veckan). Därför tycker jag att denna slags snabbrengöringar som även desinfekterar borstarna är smidiga.
 
E.L.F Daily Brush Cleaner är ingen favorit, då jag varken gillar produkten i sig eller förpackningen den kommer i. Problemet med själva flaskan är att den läcker som ett såll om man vinklar flaskan när man f.ex sprayar rengöringen på en servett. Produkten i sig stinker otroligt mycket av alkohol (Som nästan är det enda denna innehåller) och rengör inte mina borstar ordentligt.. Det är alltid kvar färg på borsten oavsett vad jag gör, inte ens om jag dränker mina borstar i rengöringen så försvinner all produkt. Nej hörrni, ingen höjdare det här. Jag föredrar Kicks egna borstrengöring även om den varken är helt optimalt eller skonsam.
 
Pris: 42 kr.
Finns hos: E.L.F
Mängd: 250 ml.
Mitt betyg: 1/5.

Kommentarer:

1 Linda:

Jag brukar köra på Macs version eller bare minerals Quick change de är suuper :) och lite snällare mot borstarna :)

2 Honi:

Linda: Mac's version har jag varit sugen på länge men har inte varit förbi en mac-disk sen... ja för ett år sen är det väl nu :p

Kommentera här: