CND Solar Oil

Att olja naglarna har inte alltid varit en självklarhet för mig, men efter att naglarna skivat sig nästan ner till nagelroten tyckte jag att det var dags att prova något nytt. CND's Solar Oil är nästintill kultförklarad, så jag tänkte att det kunde ju vara en bra startpunkt i min olje-resa. Solar Oil luktar som mycket söt mandelolja, men det är en behaglig och lätt doft som inte stör alls.

Eftersom flaskan har en helt vanlig nagellacksborste är det enkelt att få den rätta mängden olja på borsten, och det är lätt att applicera oljan på naglarna. Jag brukar lägga en droppe på nagelbanden och sedan massera in droppen i hela nageln, och både nagelband och naglar sörplar glatt i sig av dessa gyllne droppar. Om jag har lack på lägger jag helt enkelt också en liten droppe under tipparna och masserar även in oljan där, hur enkelt som helst.
 
Om ni, som jag, har problem med att naglarna skivar sig och bryts av lätt så rekommenderar jag absolut denna lilla underkur. Jag älskar denna och kommer definitivt köpa denna igen!
 
Finns hos: Nailsbodybeauty, ebay etc.
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Linda:

Varierar med denna ibland också den är super :)

2 Maj - en bra träningsblogg:

Ah vilken bra idé. kanske ska prova då. jag kör på vanligt genomslinigt klack om även ska sträka upp naglarna!!



Ska du göra i morgon då? då de är 6 juni o allt?

3 Dess - Drömteori:

Jag smörjer mina händer flitigt med Helosan, måste ha en jäkla tur som sluppit skivande naglar trots att jag har lack på dem hela tiden, året om. Bra att det funkat för dig!

4 Junitjej:

TACK FÖR TIPSET!

5 Lotta:

Jag använder Scratch Nail Food, fast inte varje dag. Den är så bra för man kan måla naglarna ovanpå den!

6 Honi:

Linda: Visst är den? Jag brukar bli så tveksam när produkter fått så mycket "hype" att jag oftast blir besviken men inte här inte.



Maj: Nagelolja is the shit! Jag ska jobba, bor i danmark och här är det inte mycket nationaldag för svenskarna :p



Dess: Tror att mitt problem kan vara att jag rengör händerna flera gånger i timmen på jobbet (Swatchar produkter på händerna, visar kunder osv)..



Junitjej: Roligt att du gillade det!



Lotta: Den har jag också testat, tycker den är väldigt bra.

Kommentera här: