Update och ett förtydligande

Jag tänkte att det kunde vara på plats att förtydliga lite angående mina ikoner ute i sid-menyn. Jag har fin-putsat på dessa och innehållet i flera månader nu och har äntligen blivit nöjd. 
 
1. Här finner du bland annat min email, mina förutsättningar, några pressklipp, information angående copyright och annat läsvärt.
 
2. Ikon nummer två är en ikon som skickar er direkt till min bloglovin' sida där ni kan följa mig direkt. Bloglovin' är för övrigt ett fantastiskt verktyg, nuförtiden kan jag läsa fler bloggar med bloglovin än jag gjorde när jag hade allt samlat i bokmärken. Try it!
 
3. En direktlänk till min Twitter där jag twittrar om allt mellan himmel och jord, här läggs även alla mina instagram bilder upp.
 
4. En direktlänk till min youtube-kanal som tyvärr inte har varit särskilt väluppdaterad under en relativt lång period. När hösten kommer hoppas jag på fler videos!
 
5. Sökfunktion till bloggen som ÄNTLIGEN fungerar som den ska. Det har varit lite bråkigt med denna under blogg.se's blogg-verktygs-byte men nu ska den gärna fungera som den borde.
 
Hojta till om det är något ni funderar över eller om ni har frågor. 

Kommentera här: