Sleek Makeup - Olympia Collection

Lagomt till OS släpper brittiska Sleek Makeup en liten kollektion vid namn Olympia som innehåller tre produkter. Produkterna är inspirerade av dom Olympiska Spelen som snart går av stapeln i den brittiska huvudstaden London. Kollektionen består av ett Pout Polish vid namn Pride, en i-Divine ögonskuggepalett vid namn Glory(Denna ska jag köpa!) samt ett Rouge/Solpuder vid namn Honour. Produkterna ska redan finnas uppe i brittiska Superdrugbutiker, men kommer även på hemsidan inom en snar framtid! Vad tycker ni? Är ni som jag, och tycker paletten är den produkt som ser mest inbjudande ut?

Kommentarer:

1 FruVesa:

Så läcker palett! Jag måste ta mig för snart och köpa och testa någon palett från sleek, jag är nog den enda skönhetsnörden vid det här laget som inte har testat något....

Svar: Åhhh köp en, du kommer inte ångra dig! Dom nya matta paletterna är fina, men Original verkar också vara en riktig höjdare!
Anna

2 kerstin:

Himla härliga färger!

Svar: Ja och det verkar vara en fin blandning mellan metalliska färger och annat!
Anna

3 Sofie:

Älskar paletten! :D
Fick hem den från smink.net i fredags och tycker verkligen att den är superfin!

Svar: Är det inte den från Morocco-kollektionen du har fått hem? Tycker det ser ut så på dina bilder iallafall! Den är också fin, det är dom allihop tycker jag!
Anna

4 Sofie:

Sv: Jo, den fick jag i present av brorsan! Men fick hem Glory samtidigt efter att ha beställt den själv på smink.net, har dock inte bloggat något om den än, täntke göra det idag! ;D

Svar: Ohhh spännande! Lägg upp swatches också så blir denna skönhetsnörd glad :-)
Anna

5 Sofie:

Sv: Ja, absolut! :) Allt är redan fotat och klart, ska bara orka lägga upp det också, haha! ;D

6 Karin:

Paletten lockar fruktansvärt. Vill verkligen ha. Får se om jag beställer den, men den är så himla fin.

Svar: Samma här, suktar något så in i fanders...
Anna

7 Sofie:

Nu finns bilder på bloggen om du var nyfiken! ;D

Svar: Tack! :)
Anna

8 Mia:

Den där paletten såg jättefin ut :)

Svar: Jag suktar minsann!
Anna

9 Kajalpennan:

Paletten lockar helt klart

Svar: Så verkar det oftast vara med Sleek's paletter för mig, vette sjutton varför. Gillar förpackningen, skuggorna och hur dom applicerar.
Anna

Kommentera här: