RealTechniques Powder Brush (Of fluffy doom)

 
 
För mig spelar det ingen roll hur dyr min makeup är, om jag inte har bra verktyg att applicera med så kommer det ändå inte att se 100% bra ut. Jag har länge saknat en stor mjuk puderborste i samlingen sen min förra gick sönder(Den var ändå inte så bra, så inga tårar föll), och efter att jag hade testat ett av RealTechniques start-kits så bestämde jag mig för att klicka hem puderborsten från samma märke. Detta är verkligen puderborsten of doom, inget jag någonsin använt eller testat har varit lika mjuk och fluffig samtidigt som håren är tättpackade. Nu har jag haft borsten i nästan två månader och den har än så länge inte tappat några hår, varken vid tvätt eller annars.
 
Jag använder främst denna borste till att fixera mitt smink med ett setting-powder, men har också använt den till att svepa ett lätt lager rouge över kinderna. Då den är så fluffig appliceras ett tunnt lager produkt på ansiktet, och ger huden en fin finish som inte alls är kakig. Det enda negativa med denna borste är det absolut GIGANTISKA handtaget som tar upp sjukt mycket plats. Som ni kan se på bilden ovan så har jag lagt en tändsticka vid sidan av borsten för att ni ska kunna jämföra. Utöver detta har jag inga som helst klagomål utan sträcker mig uteslutet efter denna om jag ska pudra nyllet.

 
Pris: 9,99 dollar
Finns hos: iHerb.com (Om du inte beställt från iHerb förut får du 5 dollar rabatt med koden CIR729)
Mitt betyg: 5/5

Kommentarer:

1 cecilia dijkstra:

har haft min sen april/maj och den har heller inte fällt ett enda hårstrå! Det är skillnad mot tex min 129 från mac det!

Svar: Tycker det är helt fantastiskt!
Anna

2 Linda:

Är så nyfiken på dessa :) får bog bli en liten beställning snart :)

Svar: Det kan jag förstå :) Otroligt bra.
Anna

3 Sofie:

iHerb är en sida som jag tycker ser så krånglig ut, haha! Men de verkar ju ha bra grejer till ett bra pris! Hur är frakten därifrån? Och åker man på någon tull när man beställer?

Svar: Den är skitkrånglig, det vet jag att alla tycker. Men man hittar många godbitar där som man inte hittar andra ställen, och dom har mycket roligt som är mer naturligt :) Risken för att åka på tull finns ju alltid när man shoppar från hemsidor som inte ligger inom EU. Jag brukar bara köpa för lite mindre belopp åt gången och har inte åkt på tull ännu, köper man större paket blir risken större inbillar jag mig. Fraken kostade 6 dollars och gick på ungefär 10 dagar för mig, så helt okej men inget mindblowing :)
Anna

4 Ingrid:

När jag beställde tog det 3v så tyvärr kan det ta tid när man beställer från iherb. Jag gillar också min puderborste från real technices. Supermjuk och inte ett hår har fällts.

Jag har ett ljust bronzingpuder som jag använder med denna borste också. Suveränt för lite extra glow i ansikte och decolletage.

Svar: Det kan det absolut, som jag skrev till Sofie så är deras frakt helt okej men inget mindblowing. :) Men det är ju hela vägen till Sverige så det är klart även om jag tycker det är skitirriterande att vänta! Bronzing tycker jag också den funkar bra till, speciellt i dekolletaget.
Anna

Kommentera här: