NYX Slide on pencil - Pure White & Jet Black

En bra vit och svart eyeliner står alltid högt uppe på önskelistan, och för ett par månader sedan klickade jag hem ett par av NYX's nya kajalpennor som hade fått strålande recensioner. Dessa pennor finns i 18 (!) olika färger, och är mjuka som bara den. Enligt NYX's hemsida så ska dessa vara långtidshållbara och vattenfasta, och även om dom är mjuka så säger dom att pennorna absolut inte glider runt utan sitter på plats. Som skönhetsbloggare hittar man ofta på olika skrattretande test för att se om en produkt verkligen håller det den lovar, så för att testa om dessa verkligen var vattenfasta så målade jag på dessa på armen och tog en dusch. Till min förvåning såg dom fortfarande lika intensiva ut när jag klev ut! Det är iallafall ett stort plus i kanten för mig som bor i regnvädrets huvudkvarter.
 
 
Den svarta pennan vid namnet Jet Black är just det, totalt nattsvart. Den glider på som smör och går att sudda ut om man vill det, men jag gillar att använda den som eyeliner på övre fransraden då den verkligen ser ut som flytande eyeliner om man låter bli att sudda ut den. Jag har hittat en ny favorit som både funkar som eyeliner och på vattenlinjen, inget tvivel!
 
 
Pure White däremot, är lite av en besvikelse då den inte alls beter sig som sin nattsvarta syster. Pure White applicerar ojämnt, och på vattenlinjen så överförs bara en liten del färg från pennan till huden.. Av vad jag har sett från swatches så är det endast Pure White som uppför sig såhär, och det är ju lite trist när resterande pennor är otroligt pigmenterade och härliga. 
 
Summa summarum, Jet Black? YES! Pure White? NO!
 
Pris: 8 dollar hos Cherryculture, jag har köpt min på eBay för 6.
Finns hos: Cherryculture och eBay. Eleven.se och Nelly har Nyx's övriga sortiment men har inte tagit in dessa ännu.
Mitt betyg: 5/5 till Jet Black, 2/5 till Pure White. 

Kommentarer:

1 Sofie:

Åh, Jet Black låter ju underbar! Den måste testas! :)

Svar: Do it! Jag har inte ångrat det iallafall :)
Anna

2 kerstin:

Jag borde verkligen testa mer från NYX, de verkar ha en hel del bra grejer!

Svar: Jag tycker att deras jumbo-pennor och deras eyeliners är mycket bra. Läppstiften är också bra men luktar underligt (Tvål?!)...
Anna

3 roxcat:

Jag har ett par gröna pennor och jag är väldigt nöjd med dem! Vet dock inte om de funkar på vattenlinjen då jag sällan kör med färg där.

Svar: Jag kör oftast bara med vitt på vattenlinjen.. Men ibland är det roligt att göra något annorlunda och då kör jag också med färg :)
Anna

Kommentera här: