Nivea Refining Clear Up Strips

Pormaskar är väl kanske inte något man normalt skyltar med, även om det är rätt normalt och inget man behöver skämmas för. Under sommaren får jag nästan alltid små små pormaskar på näsan då min hud blir extra flottig pga solen och värmen, och därför tänkte jag att jag skulle testa dessa strips från Nivea. Först tvättar man ansiktet och låter bli att torka det, sen fäster man stripsen på nästan i pannan och på hakan (Eller bara en av delarna). 
 
Jag har märkt att huden kan bli väldigt irriterad om man har väldigt känslig hud, eller om man låter stripsen sitta på längre än i anvisningarna. Om man känner att dom är väldigt svåra att få av ska man bara badda med lite vatten och få den av på det sättet för att undvika att skada huden. Jag tyckte nästan det var lite läskigt att titta på stripsen efter man dragit bort dom från huden...I övrigt gillar jag dessa, men jag har testat dom på två andra människor också och dom fick inte riktigt lika bra resultat som jag fick. Det har mycket att göra med hudtyp alltså, så med dessa gäller det att testa sig fram!
 
Finns hos: Kicks och andra butiker där Nivea's produkter säljs.
Pris: 55 kronor.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Ninni:

Jag tycker de där är så roliga, kul att se vad man får bort! Dock glömmer jag att använda mina. Köpte även nåt thailändskt märke av sånna, men de var kassa, eller så var det jag som gjorde fel eftersom instruktionen var på thailändska...hihi.

Svar: Ja det ser lite smålæskigt ut nær man har tagit bort dom från næsan! Tror det beror lite på hur dom ær producerade, vissa fungerar på ett helt annat sætt har jag mærkt!
Anna

2 Dess - Drömteori:

Är det inte så himla få plåster i de där? Fattar inte varför man inte kan köpa storpack...

Svar: Typ 4 till næsan och 4 till haka/panna tror jag det var... Tycker också det var lite væl få..
Anna

3 Lenore:

Ett annat tips som är billigt och minst lika effektivt (ännu effektivare enligt mig) är att blanda lika delar gelatinpulver som mjölk, värma i mikron i några sekunder. Vänta tills det svalnat något för att inte bränna sig, hålla andan, för det luktar inte gott! Smeta på näsan i ett tunt lager och vänta tills det torkat! Bara att dra av! :D

Svar: Har testat detta faktiskt, tyckte bara det var lite kladdigt och meckigt :p så gillar jag denna slags "on/off" produkter mer æven om jag ær ett stort fan av DIY!
Anna

Kommentera här: