Lush - "Emotional Brilliance" kollektion

Jag som länge hade älskat Lush's systermärke "B never to busy to be beautiful" (Som jag oftast bara kallade för B p.g.a helt sjukt långt namn) tyckte det var otroligt trist när dom tvingade att stänga ner då dom inte kunde omsätta nog. "B" var ett sminkmärke med otroligt vackra pärlbeströdda förpackningar, och innehållet var inte fy skam det heller. Därför är jag extra glad över att Lush har valt att börja med smink igen, denna gång under sitt eget märke!
 
Smink-kollektionen heter Emotional Brilliance och sätter stor fokus på färglära och hur man upplever färger och dess betydelse, samt hur dom kan påverka humör och attityd. Samtliga produkter är veganska, och kommer i små återvinningsbara glasflaskor som jag tycker är en bra reflektion på LUSH's övriga förpackningar. Utöver produkterna jag visar nedan så finns det även ett gäng produkter som har släppts för att ge en helhet till sminkkollektionen, men som inte står i fokus lika mycket som produkterna nedan. Det som också släppts är bl.a. mascaran Eyes Right (160 kr), pudret Emotional Brilliance (160 kr) samt en produkt som Lush kallar för "Skin Tints"(160 kr). Ett gäng swatches finns hos Makeupandbeautyblog (Linkielink).
 
Liquid Lips är en ny slags läppgunk, som är en produkt som är byggd på deras redan existerande Ultrabalm. Dessa sägs vara väldigt trevliga på läpparna, och samtidigt väldigt rika på pigment. 195 kr.
 
 
Liquid Eyeliner är precis som det låter, en eyeliner i flytande form. Två av dessa eyeliners (Svarta Independent och guldiga Fantasy) har en lite annorlunda formula än dom andra, och sägs ska sitta bättre, torka fortare och vara mer intensiva. Resterande eyeliners är byggda på samma sätt som deras krämskuggor, och är därför mer lämpade om man gillar att ha en sotig eller utsuddad eyeliner. 195 kr.
 
 
Cream Eyeshadows är ett gäng krämskuggor som innehåller mandelolja och jojoba olja för att ge det känsliga området runt ögonen lite extra fukt. Om detta är bra eller inte tåls att diskuteras, för jag kan tänka mig att det blir lite flottigt eller att skuggan glider runt på ögonlocken.  195 kr.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Finfina bilder, men man undrar ju lite över hur skuggorna kommer att sitta, precis som du skriver...

Svar: Hoppas dom är bra men man vet ju aldrig!
Anna

2 Annika:

Förpackningar tilltalar mig nåt enormt. Så härligt laboratorie-aktiga.

Svar: Samma här, tycker dom är urhärliga och lite annorlunda. Men det passar ju Lush's image tycker jag :)
Anna

3 roxcat:

Jag är rätt nyfiken på läppgrejerna, de ser väldigt fina ut!

Svar: Håller med :) Tror att dom kan vara riktiga höjdare, jag gillade "B"'s skuggor men jag vet inte riktigt hur dom kommer stå sig mot dessa nya.
Anna

4 Julia, June's abstracts:

Superspännande, jag älskar både läpprodukterna och alla eyeliner och skulle nog aldrig kunna välja färg om jag skulle köpa någon. Tycker kanske att de är lite i dyraste laget, dock.

Svar: Det tycker jag egentligen också. B's produkter var inte lika dyra, men så var det ju inte lönsamt för Lush att ha märket så jag kan tänka mig att det är därför dom har satt priserna upp lite. Om dom är dryga kan det ju vara okej dock.
Anna

Kommentera här: