Zoya Fleck Effect

Till våren 2012 har Zoya kokat ihop två kollektioner, Zoya True och Zoya Fleck Effect. Den senare är den jag vill visa i detta inlägg. Fleck effect är en rätt liten kollektion som består av tre nagellack med "flecks" i. Flecks är små små bitar som ser ut att vara gjorda av en tunn färgad plast med färgreflekterande egenskaper. Denna slags nagellack kan med fördel bäras ensamma på nageln men jag föredrar absolut att bära denna slags lack som effektlack över en lite mörkare färg såsom lila, grönt eller svart.

Färgerna i kollektionen heter Maisie (Blå), Opal (grön) samt Chloe (Rosa) och om man vill kika in lite flaskbilder samt swatches kan man kika in hos Temptalia här. Kollektionen släpps den 13e Januari och eftersom jag inte har några bra e-tailers att rekommendera så får jag tipsa om Ebay.

Jag vet att Nelly(där lacken kostar 159 kr /st) för Zoya men jag förväntar mig att det tar några månader extra för dom att få in dom nya kollektionerna om dom nu än gör det! Jag är helt galet sugen på Maisie och Opal efter att ha sett Temptalias bilder, sitter och drömmer lite om hur tjusiga dom skulle vara på en mörk kräm-lila.

Kommentarer:

1 FruVesa:

De där dregglar jag också efter..

2 Cactus:

Lär också kasta mig över de här direkt när de kommer ut :) Direkt från Zoya om det behövs!

3 Ninni:

Åh, vad fina, har inte sett liknande.

4 Kerstin:

Oj, oj, oj så fina! Måste has!



God fortsättning på 2012! :)

5 Honi:

Fru Vesa: Visst är dom vackra, mums!



Cactus: Samma här, tror jag skippar det rosa men dom andra två är jag så sugen på!



Ninni: Det är inte ofta man ser "flake" lack i svenska butiker så det kan jag förstå, dom är lite svåra att få tag på..



Kerstin: Helt klart, så fina! Tack detsamma :)

Kommentera här: