Project 10 #8

Och det gick bara några dagar på det nya året så hade jag helt plötsligt 10 tomma igen!

1. Rexona Deodorant - Jag brukar gilla Rexonas deos men denna gav outhärdligt kliande i armhålorna (TMI!).. I soporna med den!

2. Wet N Wild Nagellack (Black Creme). Jag använder detta som konad-lack och tycker det fungerar utomordentligt.. Så utomordentligt att jag faktiskt redan köpt ett nytt.

3. The Body Shop Body Butter i doften Sweet Lemon har en underbar söt doft av citroner, nästan som nybakad citron-marängs-tårta. Jag tycker detta är mer en sommar-doft så det har varit länge mellan användningarna här på vintern.

4. E.L.F Waterproof eyeliner pencil i Black. Köpte en ny för inte så länge sedan och den har torkat ut efter bara tre användningar (och locket har varit på, det är jag noga med).. Sicken besvikelse..

5. Nivea Happy Time kräm i väsk-storlek. Krämen har en citrusaktig doft som blandat med den klassiska krämdoften blir väldigt behaglig.

6. Madara Dagkräm har tagit otroligt lång tid att använda upp, mest pga den gräsliga (no pun intended) doften av gräs.

7. Nivea Pure & Natural prov på bodylotion. Fick inte riktigt något intryck av denna vad jag minns, så den kan ju varken ha varit gräslig eller så bra att man minns den efter bara ett litet prov.

8. Stila Lipglaze Deluxe Sample i färgen Brown Sugar är ett jättetrevligt läppglans som jag definitivt kan tänka mig att köpa fullstorlek av, dock i en annan färg.

9. Madara Deep comfort toner upplevde jag varken som superbra eller som superdålig, huden kändes väldigt stram och trist men det var inget fel på doften eller själva produkten i sig.

10. H&M Nagellack Purple från en av sommar-kitten, fin lila färg i liten söt flaska.

Kommentera här: