Lush Haul!

Eftersom LUSH inte finns i Danmark brukar jag passa på att lägga en beställning från LUSH Storbritannien när dom har sin mellandagsrea. I år blev det några nödvändigheter samt ett par jul-produkter som jag varit nyfiken på.

Coal Face: Min och pojkvännens favoritrengöring till ansiktet, en storfavorit som alltid finns i lager här hemma. Luktar lite av lakrits, men doften försvinner när man tvättat bort produkten från ansiktet.


Pow Wow Lip Scrub: En illgrön läpp-skrubb med doft av citron och lime som är ett nytilskott i min lilla LUSH-samling. Jag har faktiskt inte testat en läppskrubb från LUSH så det blir spännande att se om jag gillar denna.


Australian Igloo: Själva namnet fick mig att fnissa lite(Oxymoron much?), och med 50% rabatt så kunde jag inte låta bli att testa. Precis hur man ska använda denna är jag dock inte klar över då jag är van att använda skrubbar som kommer i flytande form, några tips?


Vanillary Perfume sample: Jag ÄLSKAR allt som heter vanilj och kunde inte låta bli att klicka hem ett litet prov när jag ändå var i gång, perfekt om man inte vill köpa fullstorlek utan att testa!


Candy Cane tvål: Ännu en produkt jag inte provat förut, Candy Cane är en tvål med fantastisk doft av mint, mandel och något sött som jag inte riktigt kan sätta fingret (Eller näsan!) på. Ser fram emot att testa denna!


Snow Fairy Shower Gel: Denna dösöta rosa shower gel(som har ett subtilt skimmer) doftar precis som gelehallon och kommer få ta hedersplatsen i duschen brevid min "Its raining men" shower gel. Mums!

Kommentarer:

1 Omygloss:

Åh Snow Fairy! Det finns nog inte något som luktar godare.

2 ANGELICA.BLOGG.SE ♥:

SVAR: Jo jag vet, jag har gjort en helt egen kategori för sponsrade inlägg/reklam också för att ha det lättare :)

3 Carina (TotalBeauty):

Missade att köpa Snow Fairy igen... Har hört att den doftar gottgott.



Hoppas att jag kommer ihåg att köpa den nästa gång den kommer in i butik igen. :)

4 Nailtastic:

Åh, vad många fina saker! Jag älskar också Lush, brukar ha en eller två badbomber i badrumsskåpet, de gör badet så mycket festligare. :-)

5 H:

Läppskrubben ser ut som sånt tångsallad man får ibland på sushiställen :D Jag är också rätt sugen på Lush men det får kanske vänta tills jag åker till Uppsala.. Hmm :)

6 Michael:

Så mycket reklam :/

7 Honi:

Omygloss: Mums! Tycker den doftar så gott!



Angelica: Tycker det är jättebra att du har styr på det! :)



Carina: Det gör den absolut :) Funderar bara lite på hur skimret kommer bete sig!



Nailtastic: Är det något jag saknar så är det att ha ett badkar :( Älskar att bada och det är otroligt sällan att man hittar en lägenhet med ett badkar här i Danmark.



H: Haha det har du rätt i, denna doftar bättre dock tycker jag ;)



Michael: Jag har medvetet valt att inte ha reklam på min blogg så jag vet inte riktigt vad du syftar på? Det är svårt att skriva om skönhet om man totalvägrar att skriva om produkter och märken, men det är inget märke som tar mer plats än andra och jag väljer alltid själv vad jag skriver om.

8 •·•·SOCKERLOLLO·•·•:

niihihice!!



följas via bloglovin? :D

9 Sminkhörnan:

Vilket underbart paket!

10 Caroline | Makeupedia.se:

Så nyfiken på Vanillary, får inte glömma den nästa gång Lush är i närheten!

11 Honi:

Sminkhörnan: Mycket grejer som jag velat testa ett tag dessutom!



Caroline: Den doftar så fantastiskt gott, jag älskar den!

12 Jennifer på Fashioncut:

Åhh Snow Fairy :D

13 Honi:

Jennifer: Doftar mums! Hoppas den kommer nästa år igen för då köper jag en stor flaska :)

Kommentera här: