E.L.F Mist & Set

E.L.F Mist & Set är en så kallad "setting-spray" från E.L.F's Studio serie som är till för att fixera din makeup så att den sitter bättre under dagen. Sprayen appliceras efter du lagt all din makeup(även ögonsmink) genom att hålla flaskan så långt ut från ansiktet som du bara kan och sen spraya med stängda ögon. Under vintern upplever jag nästan alltid att min hud blir torrare under dagarna och det tycker jag Mist & Set hjälper till med att förebygga. Sminket håller längre, huden känns friskare och får ett trevligt glöd.

Jag vet att många på nätet har haft klagomål om att deras spray luktar otroligt unket och äckligt så jag var lite tveksam första gången jag skulle testa denna men jag upptäckte snabbt att min spray var helt doftfri (Kan det ha varit tal om produkter som blivit dåliga?). Det enda klagomål jag har på produkten är förpackningen och speciellt sprayhuvudet som ibland lever sitt eget liv. Se till att hålla flaskan så långt bort från huvudet du bara kan så du inte får en oväntad överraskning helt plötsligt!

Ett annat användningsområde är att använda denna som en slags "Mixing liquid" till lösa pigment för att skapa f.ex en eyeliner, så man får flera produkter i en även om hållbarheten inte blir lika bra som med just Mixing liquid.

Pris: Ca 26 kronor.
Mitt betyg: 4/5, bra produkt men urusel förpackning.

Kommentarer:

1 Blowfish:

Den har jag också, jag gillar den. Min luktar inte när den kommer på huden men om man luktar på munstycket så vill man dö. Men annars gillar jag den, den är ju klart billigare än Make up stores variant.

2 ISAB3LLA- photography!:

Bra skrivet! Jag har en sån hemma men jag har inte öppnat den än, hehe :p

3 Honi:

Blowfish: Jag har öppnat upp min och provdoftat och den har absolut ingen doft alls. Funderar fortfarande lite om det kan vara tal om dåliga produkter?



Isabella: Tack! :) Hoppas du gillar den när du väl öppnat den !

Kommentera här: