Urban Decay Naked 2

Ni har väl inte missat att Urban Decay har släppt en ny version av den omtyckta och hypade Naked Palette? Naked 2(som den kallas) har samma neutrala tema men med helt andra toner och en helt annan inpackning i metall. Jag har fortfarande inte lyckats få tummen ur och beställt hem ettan och nu vet jag inte riktigt vilken jag ska välja! Fast iochförsig är det ju inte så att man kan ha nog neutrala skuggor så det kanske kan löna sig med bägge! Paletten kan köpas hos Lookfantastic (36 pund, gratis frakt) eller Beautybay (36 pund, och för tillfället gratis frakt). Vad tror ni? Kan uppföljaren nå upp till originalets kvalitet?
 

Kommentarer:

1 Aida:

Uppföljaren är verkligen superfin och värd pengarna!

Behöver man båda två? Ja om man använder neutrala skuggor varje dag så tycker jag att man faktiskt kan unna sig båda paletterna. Originalet är med varma toner och Naked 2 mer kalla toner men jag tycker att de båda komplimenterar varandra på ett bra sätt =)

2 Tina (Beleza):

Jag tycker 2an ser lite tråkig ut i jämförelse men det kanske bara är för att jag gärna hade satt penseln i de turkosa skuggorna 1an har.

Å andra sidan har 2an snyggare förpackning. :)

3 Camilla:

Jag har båda paletterna och tycker iofs att tvåan känns väldigt lovande, men skulle jag bli tvingad att välja skulle jag helt klart välja ettan. Vet inte om färgerna känns mer passande för mig. Varmare liksom.

4 Camilla:

Dessutom - jag tar hellre en Primer Potion än ett lipgloss. Lipglosset är fint, men inte wow-fint. Primer Potion är däremot hur användbar som helst. Gillar den skarpt!

5 EkoJante:

Har alltid tyckt om färgsättningarna hos UD, metallic kan aldrig bli fel:)

6 Kerstin:

Det tror jag nog! Det beror på lite vilken färgskala man gillar bäst...

7 Lotta:

Eftersom den ena har varma färger och den andra mer kalla, kanske man behöver båda?..... Om man nu inte vill hålla sig till kallt eller varmt. Jag tycker båda ser fina ut.



Förresten jag har nu använt min ELF palett ett tag, och jag gillar jättemycket! Fina färger och dom sitter bra. Jag har gråtit med dom, cyklat i snöfall och duschat en farbror i ett väldigt varmt badrum. (jobbar i hemtjänsten) Och skuggorna har suttit som jag satte på dom på morgonen!

Nya favoritskuggor! Pennan gillar jag också!

8 Anonym:

kan du göra en video?

9 Filippa:

Det beros ju på vad man gillar mest, ettan med varmare neutrala tomer, eller tvåan med mer taupe-iga färger! Jag skulle satsa på ettan först, sen tvåan! :D

10 Honi:

Aida: Jag tycker också dom komplementerar varandra på ett fint sätt men jag tycker ettan ser lite roligare ut (Främst pga dom lite blåare nyanserna tror jag).. Omöjligt att bestämma sig!



Tina: Jag tänker precis som dig, jag gillar dom turkosa nyanserna också!



Camilla: Funderar bara på vilken som skulle passa mig bäst som är så blek, tvåan känns ju så användbar men ettan känns lite roligare! Tar också hellre en primerpotion anyday, det tror jag dom kan förlora lite på!



Ekojante: Helt rätt, dom har fina skuggor :) hade gärna sett fler matta skuggor i paletterna dock!



Kerstin: Precis, det är bara svårt att bestämma sig när man (som jag) gillar nästan allt!



Lotta: Tack för att du skriver tillbaka och berättar vad du tycker om grejerna, det uppskattas alltid! :) Glad att du gillar grejerna!



Jag tycker båda ser fina ut och funderar på att helt enkelt slå till på bägge, neutralt är ju aldrig fel.



Anonym: En video av vad? :) Några speciella önskningar?



Filippa: Jag tycker bara ettan känns lite mer användbar iochmed att den har dom lite blåare tonerna också (Perfekt om man bara vill ha en palett med på resa men gärna vill ha lite färg också)!

11 FruVesa:

Jag är sugen på tvåan också just eftersom jag använder ettan så otroligt mycket, vore kul att kunna variera med de kalla nyanserna, tyvärr får jag nog avslöja att de två sista skuggorna i ettan inte är så blåa tycker jag. Skulle mer säga att den längst ut är gunmetalgrå och den nästlängst ut är svart med glitter i...

12 Karin:

Jag har ettan, och jag kan säga att det är inga turkosa skuggor där, snarare grå. Jag har inte testat 2an, men utifrån bilderna skulle jag välja den.

13 Honi:

Fru Vesa: Vad trist att dom inte är så blå, dom ser ju så fina ut på promobilden! :(



Karin: Som jag skrev till Fru Vesa, vad trist att dom inte är blå (som dom faktiskt ser ut att vara på bidlerna).. :/

Kommentera här: