Project 10 #9

Så var det dags för mig att visa upp fler uppanvända produkter och ge små omdömen:
 
1. E.L.F Earth & Water Mascara duo, urusel mascara som luktar av sprit och flagnar. Min är långt ifrån uppanvänd(Den har legat i en låda i över ett halvår) men jag har massor av bra mascaror som ligger och väntar i lådorna att jag inte tycker denna är värd att bli uppanvänd. Recension finns här.
 
2. The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel, en söt doft med en lite surare ton som gör att den går från att vara sötsliskig till uppfriskande. Gillar!
 
3. The Body Shop Moringa Shower Gel, Moringa har en blomsteraktig doft som jag först inte trodde jag skulle gilla men som jag sakta men säkert fattade tycke för.
 
4. Isadora Second Nail nagelstärkare, jag har kämpat och kämpat med att få ur det sista ur flaskan men det ligger fortfarande en stor mängd produkt i botten. Lite trist för jag gillade denna. Recension finns här.
 
5. Madara Delicate Cleansing Milk, en väldigt mild och trevlig rengöringsmjölk som har en doft som jag tyvärr inte riktigt går ihop med. Synd på en produkt som jag annars gillar! Recension finns här.
6. L'oreal Eye & Lip Makeupremover, Love love love love love. Recension finns här.
 
7. Franck Provost Expert Shine Professional Shampoo, denna fungerade inte riktigt för mitt hår så jag är lättad över att den äntligen är slut. Recension finns här.
 
8. H&M Vanilla & Apple Body Scrub, en trevlig bodyscrub med en otroligt söt doft som släpptes under sommaren. Denna har en otroligt gele-aktig konsistens snarare än en riktigt rivig skrubbig konsistens, den är perfekt till benen som får ett fint mjukt glow efter man skrubbat dom just pga konsistensen.
 
9. Vaseline Healthy hand & nail cream, något av en bas-vara i min väska pga mitt jobb. Denna är otroligt lättflytande och ger en "här-och-nu" boost till torra händer som kan vara en fördel om man som jag tvättar och torkar händerna mer än normalt. Recension finns här.
 
10. Nivea refreshing cleansing wipes, ännu en stapelvara hemma hos mig. Jag gillar rengörings-servietter just för att dom är lätta att resa med och Niveas är faktiskt rätt bra. Recension finns här.

Kommentarer:

1 Ninni:

Jag tycker bara det blir tätare och tätare mellan mina tio tomma-inlägg... jösses vad grejor det går åt. :-)

2 Honi:

Ninni: Jag tycker det är skönt, så ser man ju hur mycket som åker ut också!

3 cecilia dijkstra:

Jag förstår inte hur det går så fort för dig att göra tio tomma!

4 Honi:

Cecilia Djikstra: Tur nog har jag en pojkvän som också använder några av produkterna :)

5 Lotta:

Håller med om Isadoras Second Nail, omöjligt få ut allt. Jag har sparat den gamla flaskan, och när den nyare är lika halvfull häller jag över i den gamla flaskan.

Visserligen ingen dyr produkt, men väldigt retfullt när man inte får ut allt!

Kommentera här: