NOTD - Striping take 1

Här har vi mitt första försök på en så kallad Striping-tape-manicure! Jag har alltså använt stripingtape som jag köpt på ebay och på så sätt skapat raka linjer och lite mönster på naglarna och jag älskar detta även fast det är otroligt petigt! Eftersom det var första gången blev naglarna lite kladdiga men det hoppas och tror jag att ni kan se bort från!
 
Lacken jag har använt heter Lilac Polish från Eyeko (Ljuslila), Silvriga 223 från Depend samt South Beach och Grape Jam från Isadora.

Kommentarer:

1 Sminkhörnan:

Jättefräckt! Jag räds inte av pilliga manikyrer (så länge jag inte är på dåligt humör =) så detta ska jag nog testa. Har varit sugen på att köpa dessa strips flera gånger, men jag måste nog slå till snart!!!

2 Omygloss:

Skithäftigt :) !

3 Aidas Make Up:

Wow, grymt jobbat för att vara första gången! Ska också försöka få tag på tapen och ge det ett försök och hoppas att det kan bli lika lyckat för mig som för dig =)

4 Honi:

Sminkhörnan: Jag är egentligen en sån tjej som hellre lägger ett lager lack och är nöjd med det snarare än pillar med manikyrer. Men ibland är det kul att sätta sig ner och vara kreativ :)



Omygloss: Tack!



Aida: Det tror jag absolut, det pilligaste var att fästa tejpen på nageln (För tejpen är ju så tunn och liten) men efter det gick det bra!

5 Bella:

fint

6 H:

Häftigt! Och snygg färgkombo :)

7 Honi:

Bella: Tack!



H: Jag tog bara lite lack på måfå, men det blev fint :) nästa gång tror jag det blir blått grönt och silver!

Kommentera här: