Inpackningar från Aussie

När vintern med all sin kyla, blåst och dåligt väder börjar sätta sina spår genom att torka ut mitt hår är det mina hårinpackningar som får agera räddare i nöden. På bilden ovan har jag tre inpackningar från märket Aussie som oftast är dom jag dras till allra mest i duschen. I överlag har jag gillat nästan alla Aussies inpackningar(Deras balsam är däremot inte min grej) och rekommenderar dom om man gillar mumsiga dofter och en rejäl fuktdos.
 
Något som konfunderar och irriterar mig rejält är hur stor prisskillnaden är i Sverige och danmark i jämförelse med USA och Storbritannien. I London köpte jag två flaskor för 5 pund (Runt 50 kr) och i Sverige betalar man cirka 125 kronor per flaska hos Kicks, helt sjukt!
 
Aussie 3 minute miracle Luscious Long: Luscious Long är en inpackning som fokuserar på ett ge långt hår nytt liv igen, och jag älskar denna när jag har planer om att ha mitt hår nersläppt. Håret blir lent och jag upplever att det blir otroligt mycket lättare att reda ut. Det jag gillar mest är dock att den inte tynger ner håret som vissa andra inpackningar kan göra när man som jag har långt hår.Däremot har jag upplevt att jag snarare behöver upp mot 5 minuter istället för dom utlovade 3 för att håret ska få mest ut av denna produkt.
 
Mitt betyg: 4/5.
 
Aussie 3 minute miracle Lusciously Light: Ännu en fullträff som jag tror skulle passa dom med lite finare och tunnare hår otroligt bra (även om alla kan använda den såklart). Mitt hår blir luftigt och lätt och mitt hår får en helt annan glöd och glans än innan. Doften är otroligt mumsig och uppskattad av både mig och min sambo!
 
Mitt betyg: 5/5.
 
Aussie 3 minute miracle moist deeeep conditioner: Denna hade jag hört mycket bra om, då det är en lite annorlunda variant av Aussies klassiska 3 Minute Miracle inpackning men jag är inte så imponerad. Istället för att ge mitt hår det lyft som jag normalt får av 3 minute miracle så gör denna att mitt hår känns strävt och svårjobbat. Satsa hellre på någon av dom andra varianterna.
 
Mitt betyg: 2/5, ingen fullträff.

Kommentera här: