L'oreal Color Riche Quads - Färgglada

Här kommer den andra delen med swatches och bilder av dom färgglada paletterna från L'oreal! Paletterna ovan heter P3 (Emerald Conquest), S3 (Disco Smoking) och S4 (Tropical Tutu). Lite mer färgglada och roliga än dom helt neutrala paletterna som jag har visat för ett par dagar sen. Paletterna kostar 139 kr/st och finns på t.ex Kicks.
 
P3, Närbild
 
 P3, Swatches
 
S3, Närbild
 
S3, Swatches 
 
S4, Närbild
 
S4, Swatches
 
Av denna bunt är jag absolut mest impad av S3 som har urhärliga och väldigt pigmenterade färger som har en helt fantastisk nästan metallisk glöd allihop. P3 var lite sådär, den mörkare blå skuggan är totalt fantastisk men dom första två är extremt jobbiga att arbeta med. Den ljusaste är för glittrig och den turkosa är pudrig och flygig. Den turkosa i S4 däremot är totalt fantastisk, och den orange-koralliga skuggan likaså men den gröna och den vita är också lite sådär. 
 
Rekommenderar S3 om man gillar denna slags toner (Och det är mycket möjligt att just S3 dyker upp i en adventstävling nära dig snart...)! Vilken tycker du ser finast ut? 

Kommentarer:

1 Sleepy Elin:

Åh, vad glad jag blev över swatchen på Tropical Tutu, jag har utan att överdriva gått och fingrat på den i över två månader! Men nu ska den bli min. Min, min, min!

Svar: Glad to be of service! :-) Den är tjusig, känns lite som en sommardrink eller något liknande.
Anna

2 kerstin:

Jag är påväg att kommentera att jag verkligen gillar dina färgprover, men det stämmer inte helt eftersom de kommer att få mig bankrutt så småningom ;) Jag vill ju ha alla tre paletterna!

Svar: Fniss! Jag är glad för att du gillar dom, men hoppas inte du blir ruinerad på kuppen :p
Anna

3 Aidas Make Up:

Wow, vilka snyggingar. Det trodde jag aldrig att de skulle vara! Synd att den gröna i S4an var sådär, den var ju läckrast. Jag vill ju ha alla 3!

Svar: Jag kände att den hade kunnat vara mer pigmenterad, men om man bara vill ha en skir färg på ögonen funkar den riktigt bra. Jag vill ju ha pangfärger dock!
Anna

4 Ninni:

P3 är ändå min favvo här, måste titta på den i butik.

Svar: Den är himla fin :)
Anna

5 Lotta:

Jag gillar P3! Annars är jag svag för naturliga färger. Men ibland är det kul med lite färg!

Svar: P3 är himla fin, jag gillar också färg mest hela tiden men ibland är det skönt att bara köra på något naturligt!
Anna

6 Dess/Drömteori:

Har den i mitten men har inte hunnit använda den än, ivrig nu!

Svar: Det kan jag förstå! Använde den gula i min sista EOTD, gillade väldigt mycket. Ihop ser skuggorna helknäppa ut men om man använder två eller en så är dom fantastiska!
Anna

7 Anneli:

Den mellersta ser helt sjukt fin ut!

Svar: Den är så tjusig!
Anna

8 Julia, Junes abstracts:

S3, enkom för att färgerna är så djärva :)

Svar: Eller hur! Dom är verkligen in your face :)
Anna

Kommentera här: