E.L.F Blush and Bronzer Compact

 
Jag har hört så sjukt mycket positiva åsikter om denna lilla dosa med bronzer och rouge, och eftersom priset ligger på under 4 pund så var det ju inte så mycket att fundera över. Själva dosan känns precis som dom andra Studio-produkterna gedigen och välutformad och ser dessutom rätt snygg ut (Lite NARS-inspiration tror jag visst dom hade när dom skapade studio-produkternas förpackning..). 
 
 
Nyckelordet med denna duo är naturligt och enkelt. Rouget ger en naturlig glow och framhäver mina kinder på ett så himla fint sätt, samtidigt som bronzern funkar perfekt till contouring av kindbenen. Det jag gillar allra mest är att produkterna är rätt skira men att dom väldigt enkelt går att bygga upp till full täckning. Är man osäker eller bara ny när det kommer till smink, så är denna duo perfa! Har man väldigt mörk hud så är detta nog inte en duo man borde kika närmare på, då jag är osäker på om denna ens skulle synas på mörkare hud.
 
Normalt är jag inte direkt en stor rougeförbrukare men just denna tar jag mig faktiskt tid att svepa över kinderna när jag sminkar mig om morgonen.
 
 
Mina swatches blev lite sisådär idag, min kamera måste rengöras invändigt och trilskas lite just nu så ni får hålla tillgodo!
 
Pris: 3,75 pund.
Finns hos: Eyeslipsface
Mitt betyg: 5/5!

Kommentarer:

1 Sofie:

Jag älskar rouget i denna duon, men jag skulle nog aldrig använda bronzern till contouring då jag helst använder matta solpuder till det! Men jag gillar det på sommaren när man har lite färg! :D

Svar: Jag använder också helst matta, men jag får ett sånt fint glow av denna att jag inte kan låta bli! :)
Anna

2 Linda:

Detta är min go to när jag har bråttom så smidig och fin om kinderna blir man :)

Svar: Ja rouget är verkligen en ny favorit!
Anna

3 kerstin:

Jag är ständigt sugen på denna, men med tanke på sminksamlingens storlek är köp svårmotiverat :)

Svar: Ja samma här egentligen, men ibland får man synda ;)
Anna

4 Lisa Stenberg:

Har varit sugen på den här länge (helst vill man väl ha motsvarigheten från Nars), men du tycker inte att bronzern är för orange då?

Svar: Nej egentligen inte, man ska bara använda en lätt hand så blir resultatet himla fint och inte det minsta orange på mig iallafall. Men det beror nog på vad man har för underton.
Anna

Kommentera här: