Tidsbesparande hårprodukter - Torrschampo!

 
Nu vankas det höst och vi går alla tillbaka till jobb, skola och dom dagliga bestyren. Ibland räcker min tid inte alls till, speciellt inte när alla höstkollektioner börjar droppa in i mailen och i butikerna. Ett av mina mest välanvända tidsbesparande produkter är torrschampo, som gör att jag inte behöver tvätta/torka/styla/fläta/sätta upp mitt hår lika ofta. Jag tvättar håret varannan till var tredje dag, och om håret känns risigt (Men jag har bråttom) så brukar jag köra lite torrschampo och springa iväg ändå. Här uppe har vi ett gäng olika torrschampon från Batiste, TRESemme, Schwarzkopf Got2B, Proffs, Syoss och Lee Stafford. Vilket torrschampo är din favorit?
 
OBS: Kom ihåg att skaka torrschampot! Annars blir håret bara fettigt istället.
OBS2: Om man har mörkt hår kan det vara värt att investera i ett torrschampo som är inriktat på mörkt hår, då vanliga torrschampon kan lämna en vit hinna i mörkt hår.

Kommentarer:

1 Elin:

Är själv en storkonsument av torrschampo och har prövat alla de du nämner. Dock tycker jag att Batiste är överreklamerad då jag tyckte håret blev en smula kladdigt och det från Proffs gör lika.
Favoriterna är Lee Stratford och Tresseme, gör precis de som de ska göra och till ett vettigt pris.
Sist jag var i London gick jag loss på den lokala mataffären och köpte flertalet torrschampon. Fyndet var ett torrschampo från Charles Worthington för drygt 1pund, billigt, doftade okej och gjorde ett precis lika bra jobb som Lee Startford. Definitivt en förpackning jag ska köpa igen :)

Svar: Jag har upplevt att olika versioner av Batiste blir olika kladdigt, och att man behöver skaka det lite extra för att få ett bra resultat. Proffs är ungefär likadant! Tresseme är bra tycker jag, och lätta att få tag på. Charles Worthington låter spännande, tror det blir en tripp till London till våren och då ska jag kika på det!
Anna

2 Lojs:

Åh jag är en sådan torrschampoo knarkare. Tvättar håret en gång i veckan, och en snelugg som dagligen pillas på så blir den så äcklig, stipig och oglansig. Aaah torrschampoo gör att man kan se normal ut håret, trots att det är råäckligt. :D

3 Omygloss:

Björn Axéns tycker jag är fantastiskt bra!

Svar: Det har jag inte testat, varför är det extra bra? :)
Anna

4 Dess - Drömteori:

Jag har inte testat ett enda som jag gillat, men jag har ännu inte testat Batiste som alla hyllar. Tycker att Proffs och Lee Staffords är värdelösa och bara gör håret tjockt och kladdigt.

Svar: Proffs's tycker jag är ok, man ska bara se till att man verkligen har skakat det för annars så blir det jättekladdigt!
Anna

5 Camilla:

Jag använder ett torrschampoo från Ref. Funkar jättebra på mig :)

Svar: Aldrig hört om detta, varför gillar du det? Vad har du för slags hår? :) Tycker det är så spännande med såna här nya grejer man aldrig hört om.
Anna

6 Frida:

Jag är beroende av torrschampoo och favoriten är den från Got2B :)

Svar: Den gillar jag också, har du testat deras hårspray med hallondoft! Sjukt knäppt men roligt.
Anna

7 Lotta:

Tack för info att man ska skaka flaskan. Hade ingen aning. Jag har nyligen köpt min första flaska torrschampo, Batiste, bara testat en gång men såg ingen skillnad. Tog kanske inte så mycket heller. Får se hur det blir nästa gång! Tresemme verkar ju bra, så funkar det här ned torrschampo för min del blir det nog en sån nästa gång!

Svar: Jag gjorde nämligen det felet i starten och mitt hår blev verkligen en "Hot mess" , såg ännu mer flottigt ut. Det är väl så att själva pulvret ligger på botten av flaskan och måste skakas så det blandas med allt annat!
Anna

8 roxcat:

Batiste för mörkbtunt hår har jag köpt på mig ett litet lager av, det är min räddare i nöden!

Svar: Det låter bra! :) Jag har rätt ljust hår så jag har inte samma problem som er mörkhåriga tjejer har med torrschampot.
Anna

9 Linda:

Än sålänge har jag testat batiste och tresemme men är sugen på ett från Apoteket nu faktiskt :)

Svar: Det är det där som är helt utan parfym eller hur? Jag blev nyfiken när jag läste om det för ett tag sedan!
Anna

10 Anna:

Har du testat de från Syoss? Finns det för mörkt hår? Älskar deras andra produkter, vägrar färga mitt hår med något annat sen jag testade deras...

Svar: Jag har den från Syoss hemma just nu och har testat den ett par gånger, finns inte till mörkt hår vad jag vet men är relativt lätt att borsta ut ändå. Om man har jättemörkt hår tror jag inte den skulle vara optimal dock.
Anna

11 H:

Av de jag testat tycker jag Proffs har den bästa. Men jag har gått över till Maizena majsmjöl nu för jag gjorde av med så mkt torrschampoo så det blev dyrt och kändes inte vidare miljövänligt. Funkar dock precis lika bra :)

Svar: Proffs har jag också här hemma, gillar den men tycker att man måste skaka den så mycket innan man kan applicera. Om jag inte skakar nog känner jag mig flottig :(
Anna

12 Camilla:

Lite sent svar, men bättre sent än aldrig :)
Jag har väldigt tunt, glansigt hår som ganska lätt blir fett. Är egentligen brunett, men har ljusa slingor i hela håret och min syster har mörkbrunt hår så det funkar även på brunhåriga fast det är vitt pulver :).

Svar: Det låter intressant må man säga, ska kika på det! Tack för svaret, som du säger själv bättre sent än aldrig :-) Kram!
Anna

Kommentera här: