Nya metallskuggor från Miyo

  
Jag är en såndär människa som blir på tok för exhalterad när jag hittar bra men billigt smink. Miyos normala ögonskuggor var inte riktigt min grej då jag tyckte dom kändes hårda och lite svåra att jobba med, så ni kan nog ana att jag var lite skeptisk när dessa dök upp i ett pressutskick från Miyo. Skuggorna jag har fått hem heter Happy Suzy (Guld), Lovely Lucy (Lilablå) och Poison alice (Rosa). Nu har jag inte sminkat ögonen med dessa ännu, för jag ville lägga upp swatches och sånt först, så jag kan inte riktigt säga hur dom beter sig på ögonen. Däremot kan jag säga att dom swatchade som en jäkla dröm, det ni ser är ett lager på bar hud (ingen primer, ingenting) med ett finger. Ett lager. 
 
Plastförpackningarna är som vanligt inte så mycket att hurra för, för dom känns lite sådär småtrista. Detta gör dock att priset blir mycket bättre, då det snålas lite med förpackningens utseende och kvalitet. 45 kronor per styck kostar dessa, som finns i 12 färger och som är ute i butik från mitten av Augusti. 
 
Den lila Lovely Lucy är min favorit, med sin lilablå ton med rosa och ljust blått skimmer i sig som ger skuggan lite extra oomph. Kanske inget till vardags, men gud vad läckert till en festkväll med smokey eyes!
 

Kommentarer:

1 Ninni:

De ser superfina ut!

Svar: Jag höll på att dreggla ihjäl mig när jag swatchade dom.
Anna

2 Linda:

Tycker den guldiga ser ut som Iduns Sommargyllen. Bra budget alternativ isåfall :)

Svar: Jag reagerade faktiskt också lite på det, onekligen lika men jag har inte Sommargyllen så jag kan inte göra en jämförelse!
Anna

3 Frida Skoglund:

Åhh vilka pigment!! =)

Svar: Jaaa! Blev helt till mig :D
Anna

4 Kajalpennan:

Jag blev extremt sugen när jag kollade åt Bitterdarling innan idag. Blir nog några ett par. Gillar dock inte förpackningen, tycker den är svår att öppna utan att använda nageln

Svar: Nej den är ungefär som deras andra skuggor, ingen höjdare. Men om det gör att jag får billigare produkter så är det OK med mig. Nåt skulle det väl sparas på :p
Anna

5 Wysteriia:

Åh dom ser ju så fina ut!! VILL HA :D

Svar: Pojkvännen höll på att skratta ihjäl sig när jag satt och totalstuderade mina swatches under lampan i en kvart :D
Anna

6 Fanny:

Av skuggorna på bilden gillar jag
Lovely Lucy.
Jag vill ha alla tolv dock.

Svar: Ja jag tror att jag måste köpa iallafall ett par till! Undrar om dom går att depotta och lägga i en palett....
Anna

Kommentera här: