Isadora Höst 2012 - Paradox

Jag älskar höstmånaderna, för utöver att det är min födelsedag i September så släpps det alltid massvis av nya kollektioner såhär efter sommaren. Nu är det äntligen dags för Isadora's årliga höstkollektion att börja hitta ut i butikerna. Kollektionen, som i år har fått namnet Paradox,  leker mycket med kontraster mellan f.ex maskulint och feminint, matt och skimrigt och klassiskt och trendigt. Jag är hur nyfiken som helst på dom matta läppstiften men jag skulle också kunna tänka mig en av paletterna och dom metalliska ögonpennorna som ser ut att vara helt underbara. Här kommer lite press-bilder, jag kan dock inte bidra med några priser än så länge men jag uppdaterar inlägget när jag får tillgång till den informationen! Vad tycker ni om kollektionen? Ser ni några godbitar som ni bara måste lägga vantarna på? 
 
 
Wonder Nail nagellack - Night Flight #637, Metropolitan #639 och Femme Fatale #641 (69 kr)
 
Eye shadow Quartets - Brown Patina och Paradox (129 kr)
 
Perfect Matt Lipstick - 01 Bare Bohemian, 03 Red Carpet och 05 Femme Fatale (119 kr)
Precision Mascara (139 kr)
 
Glossy Eyeliner - Dark Brown(99 kr). Glow Stick Blusher - Vintage Rose (125 kr)
 
Moisturizing Lip Gloss - Red Carpet och Diva Red.
 
Perfect Lipliner - Prime Red och Transparent Lip Fix (69 kr)
 
Twist-up Metallic Eye Pen - Dark Brown, Steel Grey och Deep Black (99 kr)

Kommentarer:

1 Emilia:

Jag ser väldigt mycket fram emot Paradox. De matta läppstiften mest av allt. Speciellt färgen. Femme Fatale. Även nagellacket med samma namn ser spännande ut.

Svar: Jag är mest sugen på det helt nude-rosa Bare Bohemian stiftet. Tror det skulle göra sig fint på lite ljusare hud :)
Anna

2 roxcat:

Jag suktar nog mest efter nagellacken, läppglansen och ögonpennorna, det ska bli spännande att få titta närmre på den här kollektionen framöver!

Svar: Ja jag hoppas att det börjar dyka upp swatches och produktbilder från bloggerskorna snart!
Anna

3 Annika:

Tror jag kommer skaffa alla tre läppstift. Mörkbrun eyeliner blev jag också sugen på.

Svar: Matta stift är så himla fint tycker jag, tycker det ger en så fin look :)
Anna

4 kerstin:

Hela kollektionen ser himla lovande ut tycker jag!

Svar: Det tycker jag också! Slår förra årets helt klart.
Anna

5 Dess - Drömteori:

Femme Fatale-nagellacket och den mörkbruna eyelinern :)

Svar: Den mörkbruna eyelinern tror jag också kan vara en höjdare!
Anna

6 Mrs Data:

Vill ha ungefär allt. Börjar nog med det som heter Red carpet.

Svar: Det tror jag också blir mycket poppis, speciellt med läpptrenderna här i höst :D
Anna

7 Omygloss:

Det jag måste kommentera på är att deras modellbild för en gångs skull ser bra ut! Tycker alltid deras bilder brukar se så budget ut. Men detta verkar lovande! Jag tycker (såklart) att den brun-guldiga paletten lockar mest. Men tycker inte att deras skuggor har så bra kvalité

Svar: Men åh så är jag inte ensam, jag tycker normalt alltid att deras bilder ser ut att vara från 90talet så jag blev glatt överraskad över denna bild. Tycker den är mycket mycket finare än deras tidigare promobilder!
Anna

8 Lotta:

Läppstiften och ögonpennorna blir jag intresserad av. Sedan behöver jag en ny röd läpp-penna, så den kommer jag att köpa. Men jag hade nog velat att ögonpennorna hade kommit i ännu fler färger, mörkblått, mörkgrönt, lila...

Svar: Den transparenta läpppennan verkar mycket spännande faktiskt, jag swatchade den och kunde inte alls se den på min hud. Pennorna hade gärna fått komma i fler färger, men om jag minns rätt så släpptes det även ett gäng färger med en kollektion tidigare i år.
Anna

9 Sara - lackat:

ser fram emot denna kollektion!

förresten! kommer du nåt till lilla luleå denna höst? :D

Svar: Det blir nog i november isåfall. Ska skriva en jättestor praktikrapport med start från måndag och två månader framöver :-) men kommer gör jag säkerligen!
Anna

Kommentera här: