Isadora Dynamic Lash Mascara och Serum - Före och efter

 
Nu har jag testat Isadoras nya Dynamic Lash produkter i 30 dagar och tänkte visa er lite före/efter-bilder och snacka lite allmänt om produkterna. DL-produkterna kostar 189 kr/st lovar synbart längre fransar på 30 dagar, Isadora skriver att det är genom sitt innehåll av verksamma peptider och naturliga extrakt . Serumet (som inte har någon nämnvärd doft) har jag applicerat på rengjorda fransar ungefär en halvtimme innan sängtid, då serumet annars inte har tid att torka på fransarna och kladdar av sig på kuddar och ögonlock. 
 
Serum överst på bilden, mascara underst
 
Dynamic Lash mascara har en plastborste med korta piggar som var otroligt svårmanövrerad dom första gångerna, men som jag har gillat mer och mer för varje användning. Mascaran doftar sött, nästan lite som saftkoncentrat från hallon eller jordgubbe (Även om det står att den ska vara doftfri). Jag upplever att jag får mycket volym av mascaran, men även att fransarna känns skyddade och "omslutna" utan att bli för styva eller se onaturliga ut (Gillar't!). Och nu kommer vi till det som ni nog gärna vill se, före och efter-bilderna! Jag har medvetet ljusnat upp bilderna för att ni bättre ska kunna se kontrasterna, och jag har försökt att ta bilderna från samma vinkel även om det såklart skiljer litegrann. Före-bilderna har ni till vänster och efter-bilderna till höger. 
 
 
Vad tycker ni, kan ni se någon skillnad? Jag märker ingen skillnad på längt men däremot så märker jag skillnad på volymen och mängden fransar, samt att jag inte tappar lika många fransar som förut. Det har börjat växa en hel massa små fransar där jag tidigare har haft glapp i franslinjen, men dom syns kanske inte så bra på bilderna här ovan även om jag själv kan se det i verkligheten. Mascaran skulle jag absolut kunna tänka mig igen!
 
Pris: 189 kr/st
Mängd: 7 ml/st
Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
Mitt betyg: Mascara 4/5, Serum 2/5.

Kommentera här: