Läsarfråga: Vilken är den värsta produkt ni har testat?

 
Jag är jättenyfiken på era favoritprodukter, men något som är ännu mer intressant är vilka produkter som verkligen inte fungerade för andra. Vilken är den värsta produkt du har testat? Varför var den så dålig? Vilken har du funnit som är bättre?
 
Mitt absoluta bottenskrap är Sephoras rengöringsolja och E.L.F's Eye widener som är en vit kajal. Ingen av grejerna funkade som utlovat, och både rök i sopkorgen!

Kommentarer:

1 Lojs:

Genom tiderna så minns jag inte rikigt.
Nyligen så var det nog L'oreals "bbcrem" med små kulor i. Gjorde bara jätteont att använda i ansiktet. Skitprodukt.

2 Emelie:

Skulle nog vara Make up stores liquid foundation. Funkade rätt bra i början, sen hände något och jag fick världens utbrott av finnar och allt möjligt. Pausade från den någon månad, hade på den en dag, och dagen efter hade jag minst fem nya finnar. Rakt i papperskorgen med den!

3 Camilla:

Så här på rak arm kommer jag att tänka på e.l.f.'s Bottom lash mascara. Den är helt värdelös med världens konsstigaste borste som har "spiralspröt" på ungefär en halv centimeters borsthuvud. Funkar ju inte alls.

Jag har testat en av Collistars foundations också, tyvärr minns jag inte vad den heter (det kan vara denna: http://eleven.se/collistar-cream-powder-foundation-matte-finish-spf-10-16237.html). Men den passade inte alls min hy trots att den ska vara anpassad för normalt till torr hy (= jag). Den la sig som en fet pudrig hinna som liksom aldrig gick in i huden. Den fick jag slänga till slut.

4 Sara:

Åh, det måste vara "Lash Architect 4D Mascara" från L'Oréal. Jag fick en allergisk reaktion av den så att ögonen började rinna och klia. Har aldrig haft några allergibesvär tidigare så det tog lång tid innan jag förstod vad det var som gav mig sådan klåda.

5 Cactus:

Diverse alldeles för hårda kajelpennor som inte gått att få fast på ögonlocket utan att peta ut ögat på kuppen... tack och lov har de varit billiga var och en för sig iaf. Nu kör jag uteslutande på IsaDoras variant som är tillräckligt mjuk

6 Sofie:

e.l.f's Lip Stain (de i Essential-linjen, inte de i Studio-linjen!), hade sett fram emot dessa så mycket men usch och fy så dåliga! Kom knappt ur någon färg ur pennorna och det som kom ut hamnade ojämnt på läpparna, hemska var dem!

Har sen innan några av deras Lip Stains från Studio-linjen och dom är mycket bättre! De från Essential-linjen bör man hålla sig borta ifrån!

Det är väl den produkten jag kan komma på just nu...

7 Ninni:

Hmm...svårt, men kommer att tänka på stiftconcealern från Elf's studiosortiment som var så hård att stiftet gick av när jag försökte måla med det.

Svar: Men oj, det låter ju inte alls bra. Det kanske var ett måndagsexemplar, annars borde dom ju ha haft många klagomål!
Anna

8 Karin:

Många läppgrejjer kasseras eller bortskänkes om de har "fel" doft är otroligt kräsen på den punkten, men av de dyrare grejerna jag köpt så är det en foundation ifrån The Body shop som är absolut sämst. Extra Virgin mineral foundation, den skulle göra under för min hy, och inte alls behövas fixeras med puder och vara täckande. Den såg lovande ut och jag slog till.

Finishen var okej, täckningen sisådär, men mängderna puder man fick fixera foundationen med gjorde mig mörkrädd. Att den dessutom tog slut på knappt två månader när jag använder snålt med foundation gav mig rejält avsmak...

Svar: Oj, inte alls dryg alltså :o Låter inte bra. Jag hade tänkt köpa den också, men som vanligt har dom aldrig en färg som passar mig. Jag är för ljus helt enkelt. Läppgunksdoft brukar inte vara ett så stort problem med mig dock, men vissa av NYX's runda läppstift har en så jäkla äcklig doft av tvål och tvättmedel ! YUCK!
Anna

9 peptider:

hmm elfs läppstift kanske. inte mineral eller studio stiften utan de billigaste. provade det nog bara en enda gång och sen kastade jag det. det var alldeles för hårt och gick av längst ner, förpackningen var jättedålig så man förstörde stiftet när man satte på locket och locket gick knappt att på av haha.

Svar: Har också haft deras läppstift, dom jag hade var det riktigt bra pigment i men förpackningen är ju så jäkla dum!
Anna

10 Ida:

Maxfactor ögon skugga är inte alls pigmenterade så no no för den

Svar: Har faktiskt inte testat deras ögonskuggor, men deras smokey eye sticks med två sidor är inte heller särskilt bra.
Anna

11 karin:

L´Orèals Mythic oil gillar jag inte alls, för oljig och kletig för min smak hur lite jag än tar. Cliniques toner (steg två i trestegsserien) har jag alltid älskat tills jag slutade använda den och insåg att det är den som gett mig små knottror i flera års tid, antagligen har alkoholen torkat ut min hy och gjort den yt-torr, därav knottrorna. Ibland är det bra att sluta använda vissa produkter och se vad som händer :D

12 Charlotte W:

Även jag tycker att trestegsrengöringen från Clinique är det sämsta jag har använt. Jag fick torr hy och acne blandat. När jag slutade med produkterna blev hyn sakta bra igen.

Svar: MEN JA! Den funkar inte alls för mig, jag fick konstiga utslag och torra fläckar efter att jag hade använt deras 3stegssystem. Inget för mig alls.
Anna

13 H:

Kommer inte på nån nu som jag verkligen tyckte var dålig.. Men ELFs nagellack tar väldigt lång tid att torka och det tycker jag är lite tråkigt!

Svar: Jag har upplevt att vissa av dom tar jättelång tid att torka, men jag har också ett gäng riktiga godbitar som torkar mycket snabbare!
Anna

14 Rebecca:

Gillade inte alls Loreal Telescopic mascara, tycker borsten är svår att arbeta med och fick därav klumpiga franser. Inget rolig

15 Johanna:

Cover all palette från wet n wild. Den är alldeles för tjock i konsistensen och därför svår att tona ut på huden. Dessutom fick jag finnar av den. Worst. Concealer. Ever.

IsaDora build-up extra volume mascara är också riktigt dålig. Köpte den för bara ett par dagar sedan, och har sett ut som en panda varje dag sedan dess. Måste köpa ny vilket är så himla drygt eftersom jag är student, och två mascaror i månaden känns ju sådär.

Svar: Jag gillar Max Factors 2000 Calorie Mascara, den är rätt dryg och jag tycker den håller mycket bra på mig som bor i Danmark med allt jäkla regn! Den har en OK prisklass tycker jag.
Anna

Kommentera här: