Daisy Beauty Riga - Dag 3 (Oriflame)

 
Efter en tur på stan under Lördagen gick vi tillbaka till konferensrummet för att lyssna på Therese Olsson som höll en presentation om Oriflame, deras historia och deras produkter. Vi fick kika lite på Demi Moores samarbete med Oriflame, men vi fick även dofta lite på parfymer, klämma på foundations och kolla in Therese's favoriter från hela Oriflames gigantiska sortimang. Vi fick med oss en jättestor Goodiebag som jag tänkte visa senare!
 
Demi Moore's parfym More, i samarbete med Oriflame
 
Ni som bor i Stockholm är säkert uppmärksamma på att Oriflame invaderade Stockholm med flera tusen människor, och även att Demi Moore verkade vara på plats för att intervjuas om samarbetet och produkterna. Vi fick provsniffa hennes parfym, som inte riktigt var min stil men som jag tror att många skulle gilla.
 
 
Efter presentationen bjöd Oriflame på middag på den urhärliga resturangen Kitchen. Där dracks det vin i kopiösa mängder (Jag kan tydligen inte hantera att dricka när jag nästan aldrig gör det annars.....), plockades ögonbryn mellan rätterna och pratades om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen hur roligt som helst!
 
 
Efter middagen åkte några av oss vidare till Skyline Bar som ligger på 27e våningen på ett hotell. Hur tjusig utsikt som helst! Det blev en relativt blöt natt får man väl säga, och när vi var klara med Skyline åkte jag och Ellen iväg till en klubb nånstans mitt ute i ingenstans där det var extremt awesome rigorianskt more-is-more mode deluxe. På väg in lyckades jag även snava/bli fälld/ramla över en trärot och har numer ett blåmärke på storlek med danmark på mitt knä. Man ska väl bjuda på sig själv...  Vi var inte där så länge för jag började bli jättehängig så vi åkte hem efter typ en halvtimme. Skitrolig natt, även om den fick ett lite abrupt slut!

Kommentarer:

1 Karin:

Haha härlig kväll ;)

Svar: Helt klart, jösses!
Anna

Kommentera här: