Daisy Beauty Riga - Dag 3 (Essie)

 
Under lördagen samlades vi i konferensrummet där vi lyssnade på Kicki som höll i en jättespännande presentation med fokus på trendspaning för höst/vinter och sen en presentation av nagellacksmärket Essie och den nya höstkollektionen Stylenomics! Man känner sig lite sådär viktig när man kommer till konferensavdelningen och hittar "Beauty blogger group" på tavlan, hur roligt som helst!
 
Essie som har varit igång sen 1981 är ett rätt spännande märke med lite historia utöver det vanliga. Essie Weingarten (Kvinnan bakom märket) gick nämligen runt bland nagellackssalonger i Las Vegas (Hon tänkte att det var mycket folk där, lite extravaganta människor som gärna vill ha något extra) och försökte sälja in sina produkter som hon fick jättemycket bra feedback. Essie var tydligen även dom första som hade nagellack med lite roligare namn, kul kuriosa.
 
Kicki visar trender
 
 
Stylenomicskollektionen har jag redan skrivit om, så ni kan kika in press-infon här.
 
Det som var extra roligt var att en liten goodiebag med alla sex lack från kollektionen väntade på oss efter presentationen, så ni kan förvänta er NOTD's och swatches när jag kommer hem till systemkameran!
 
 

Kommentarer:

1 kerstin:

Låter som en toppenhelg! Det ska bli jättekul att se lacken på :)

Svar: Jag ser fram emot att ha tid till att kunna provlacka!
Anna

Kommentera här: