Daisy Beauty Riga - Dag 2

Fina Sanna och Frida väntar på bussen
 
Vi kom fram till Riga vid 11 ungefär, och åkte med transferbussen direkt till Tallink Hotel Riga som är hur fräsch och modernt som helst (Även om det är absolut omöjligt att sminka sig på rummet p.g.a ljuset) med träväggar i hissen, glasdörr med fina mönster in till badrummet. Fräscha sängar med sängkläder som var hur mjuka som helst, and the list goes on.. and on... Vi hade en turistdag som Kicki kallade det så vi gjorde stan osäker, och kollade in alla sminkbutiker i närheten.
 
Hos Stockmann fastnade vi i typ en timme (Skönt att kunna klämma på allt utan att någon stressar en!). Dom hade  Makeup forever, Gosh, L'occitane och hur mycket annat roligt som helst. 
 
Zaida, Sanna, Linda och Karin
 
Sanna kollar in utbudet
 
Under eftermiddagen så åkte vi på en guidad rundtur och kollade på arkitektur, lyssnade på historier om krig och ockupation. En anekdot som jag speciellt tog till mig var en historia som handlade om ett hus som ingen ville köpa. KGB hade använt huset som sitt kontor, och nere i källaren hade dom ofta tagit ner folk som skulle pressas på information och torterat dom. Jätteotäckt, och jag kan förstå att det inte är någon här i Riga som vill ha huset med alla hemskheter.
I guidebussen 
 
Brudarna kollar på fin arkitektur
 
 
Efter den guidade rundturen gick jag, Kicki, Kristina den yngre och Karin och åt på någon slags bakgaturesturang. Mycket gott!
 
Dag tre kommer snart! Min dator och det sjukt bra rigorianska nätet ville inte samarbeta alls under resan! 

Kommentarer:

1 Linda:

Så mysigt ni verkar haft det :)

Svar: Ja gud, det var så himla roligt :)
Anna

2 Karin:

rigorianska, bästa ordet!

Svar: Haha det rigorianska modet var verkligen spot on, allt rigorianskt är sådär extravagant och flärdigt.. Förutom nätet som inte ville samarbeta alls då !
Anna

3 Karin:

Hahah word ;D

Kommentera här: