Sleek I-divine Acid Palette

Jag har tidigare visat min fina Acid palett från märket Sleek, och tänkte att jag äntligen skulle ta mig samman och visa swatches och berätta lite närmare om paletten. Som ni kan se på bilden innehåller paletten 12 extremt pangiga och knalliga skuggor blandat med några mer neutrala (Svart, vit, grå osv). Skuggorna är väldigt pigmenterade och dom flesta är väldigt lättjobbade(Den lila, knallrosa och gula kräver dock en bas av typ NYX Jumbo Pen i Milk), och jag gillar variationen på matta och skimriga skuggor. Förpackningen är mattsvart och otroligt kompakt.
 
Det är absolut ingen vardagspalett a la Urban Decay, men det är det jag gillar med den.. Man får liksom möjlighet att bara leka loss och låta kreativiteten sprudla. Om det nu är så att man faktiskt är sugen på en vardagspalett från Sleek så har dom ett gäng fler färgkombinationer av deras I-divine paletter!
 
Nedan har vi paletten swatchad ovanpå ett lager av Too Faced Shadow Insurance.

Kommentarer:

1 Linda:

Så fina skuggor :) man får väldigt många idéer till olika make uper bara av att titta på den :)

2 Michan- Beauty by M:

Jag har önskat mig Acidpaletten i födelsedagspresent,och jag är 100% säker på att jag får en sleekpalett, hoppas bara det är Acid ;)

3 Lojs:

Åååh, något as snodde min väska där Acid låg i.

Jag har ångest att fina lilla acid ska ligga och samla damm för att det är någon färgrädd tönt som har snott den >:

4 Honi:

Linda: Visst får man? Jag älskar att bara sitta och sminka med färger som utgångspunkt, inga andra planer utan bara på känsla :)



Michan: Åhh ja den är underbar, så det tycker jag du gör rätt i att hoppas! Men dom är ju så fina allihop, jag hade inte sagt nej till Original f.ex :)



Lojs: Men blä för oärliga svin som gör sånt :( Karma is a bitch, heter det ju...

Kommentera här: