Orly Nailtrition

Här efter vintern har mina naglar minst sagt sett sorgliga ut, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag tror det har något att göra med vantar och väder under så lång tid. För ungefär fyra månader sedan klickade jag hem en flaska Nailtrition från ORLY från eBay och har använt den sedan dess. Nailtrition är en nagelstärkare som enligt beskrivningen ska hjälpa till med att stärka naglarna och främja växt. Lacket har en söt ljus rosa pärlig ton, och sitter utomordentligt även på egen hand. Jag har antingen använt det just ensamt som skydd, eller som baslack under min manikyr och jag tycker bägge delar fungerar utomordentligt. Mina naglar har blivit mycket starkare och skivar sig inte alls mer, så jag rekommenderar absolut denna även om den torkar ut mina nagelband.
Finns hos: Utvalda salonger, Nails-Body-Beauty.
Pris: 80 kr.
Mängd: 9 ml.
Mitt betyg: 4/5, torkar ut mina nagelband men har gjort under för naglarna.

Kommentarer:

1 Linda:

Lite olja på naglandes så blir dom fina med :)

2 EkoJante:

Fingrar och händer brukar bli sämre under vintern bland annat kan det beror på torrare väderlek men även att vi fryser mer om händerna.

3 Honi:

Linda: Absolut, det brukar jag göra. Men det tåls att nämnas tänker jag, för långtifrån alla oljar ju :)



EkoJante: Det är det som är så underligt, för under själva vintenr har jag inga problem med naglarna men så fort våren kikar fram så blir dom så risiga.

4 Lotta:

Det låter som att jag måste testa denna!

5 johanna:

fin blogg :)

6 Honi:

Lotta: Jag gillar den iallafall! :) Men allt fungerar ju olika på alla.. Mina sköra naglar har gillat skyddet :)



Johanna: Tack!

Kommentera här: