OCD eller bara organiserad?

Titeln är en fråga som jag med jämna mellanrum ställer mig själv, mest för att jag är en ordningsmänniska som ibland kan gå lite överstyr. Dom sista veckorna har det irriterat mig till månen och tillbaks igen att jag inte haft styr på vilka produkter jag ska skriva om, om det tagits bilder och hur långt jag är i testandet och för ett par dagar sedan fick jag nog. Pojkvännen är programmör och visade mig något som heter "Scrum Board" som egentligen går ut på att man gör ett board med information om under vilken fas man är i, vilken del av ett program man jobbar med osv. Jag har såklart modificierat detta för en sann skönhetsbloggare och nu har jag totalkoll på precis allt jag ska skriva om! Jag ville bara visa er resultatet av min galenskap som fått ta plats i min skönhetshörna i lägenheten, så here it is..

Kommentarer:

1 Linda:

Så smart :) sånt skulle jag med behöva :)

2 Tina (Beleza):

Jag skulle nog också behöva något liknande när bloggen blir lite för mycket. Problemet är nog att jag INTE är någon ordningsmänniska och ett sånt här system skulle falla efter ett par dagar för mig. ;)

3 Cactus:

Strålande koncept tycker jag! Jag organiserar gärna upp allting också så är det OCD så är du i gott sällskap ;D Fast får jag välja så håller jag det i datorn

4 Honi:

Linda: Det har varit ett mycket uppskattat system, har redan fått gjort massor!



Tina (Beleza): Jag är faktiskt väldigt lättad över hur stor hjälp det egentligen är, så jag tror jag kör vidare på detta! Mycket enklare tycker jag :)



Cactus: Jag hade ett liknande system i datorn men det fungerade inte alls :( Detta verkar dock fungera strålande.

5 Kerstin:

Verkar både smart och friskt tycker jag :)

6 Mrs Data:

Om du mår dåligt i skala att du tror att något ska hända dina kära eller att din ordning kan påverka naturkatastrofer eller så - ja då är det OCD. I annat fall är det ordningssinne. Jag tror på ordningssinne. :)

7 Honi:

Kerstin: Jag har fått mycket användning av det iallafall :)



Mrs Data: Jag mår absolut inte dåligt över det, så jag tror också på ordningssinne! ;) Det är bara ett ståående skämt mellan mig och sambon det där med OCD, ibland går jag lite (mycket) överstyr.. :p

8 Lotta:

Beundrar ditt ordningssinne! Nu bloggar inte jag, men jag hade behövt lite mer ordning och reda i alla fall...

9 Honi:

Lotta: Jag använder något liknande system till skolan. Jag mår som bäst när jag har ordning och reda på allt :)

10 Glitter Sisters:

Gud så smart! Någon liknande grej måste jag också fixa! /N

Kommentera här: