Lush - Ro's Argan Body Conditioner

 
Ro's Argan Body Conditioner är precis som namnet antyder, ett balsam till kroppen. Innan du går ut från duschen smörjer du in denna på huden, väntar lite och sköljer sedan kroppen. Innan du gått igång med handduken känns huden lite oljig, men väl torr känns huden mjuk, återfuktat och hur härligt len som helst(Inget behov för bodylotion här inte)..
 
Jag var lite orolig för att doften som beskrivs som "Rose Jam" skulle vara allt för stark och överväldigande (Speciellt för mig som inte gillar rosdofter) men den doftar härligt blommigt blandat med något syltigt sött, och väl på kroppen mattas doften ner lite och blir vardagligt behaglig. Jag ÄLSKAR denna produkt och kommer absolut köpa den igen, stapelvara i duschen från och med nu!
 
Finns hos: Lush.
Mängd: 240 g(Min är dock i 100g men det verkar inte som att dom har den mindre storleken på hemsidan).
Pris: 279 kr.
Mitt betyg: 5/5

Kommentarer:

1 Linda:

Denna verkar ju super bra. Är väldigt sugen på denna efter alla bra omdömen den fått :)

2 Cactus:

Låter absolut som nått jag ska testa nästa gång jag har vägarna förbi Lush!

3 Honi:

Linda: Jag var faktiskt överraskad över hur mycket jag gillade den, det trodde jag inte!



Cactus: Den är väldigt bra, och man behöver inte ta så mycket för att få den härliga mjuka effekten :)

4 Tanci:

ÅÅÅÅ FYYYYY ja klarade inte av doften på den. Fyyy jag brukar inte vara så känslig men denna luktade som en mormor gör med en sötsliskig parfym.

5 Honi:

Tanci: Oj tycker du? Jag tyckte doften i burken var väldigt stark men väl på kroppen är den väldigt lätt, och försvinner fort.

Kommentera här: