Fyra favoriter till enkel borttagning av lack

Jag har testat en hel del removers och ändå återkommer jag till fyra stycken som jag tycker är något utöver det vanliga. Därför tänkte jag tipsa er om just dessa favoriter!
Först ut har vi Depend's Dip-in variant(60 kr) som är stapelvara här hemma. Den tar bort allt från grovkornigt glitter till enkla krämlack hur lätt som helst.  En annan favorit från Depend är deras vanliga "Supersnabb remover"(30 kr), som jag tycker tar bort lacket i ett naffs.
 
Budgetvarianten Cien Nail Polish Remover från Lidl (tror den kostar 17 kr) har genomgått en förändring, men är fortfarande ett bra alternativ (Även om jag inte tycker den är fullt lika effektiv som den gamla varianten). Sist men inte minst har vi Isadora's Gentle Nail Polish Remover (49 kr) som är både skonsam och bra.
 
Cien removern var omöjlig att hitta en bild på, men den finns som sagt hos Lidl i en blå och en rosa flaska.

Kommentarer:

1 Nailtastic:

Depends dip in är min favorit! Struntar i om den bidrar till att naglarna missfärgas, det är så himla skönt att slippa hålla på med bomullsrondeller. :-)

2 Honi:

Nailtastic: Jag tycker den är fantastisk, snabbt och inget extra spill av rondeller!

3 Caroline | Makeupedia.se:

Har fortfarande kvar en flaska Cien av gamla modellen, men har på sistone tyckt den varit för uttorkande. Ny storfavorit är Gripens http://www.scjohnson.se/nqcontent.cfm?a_id=8037

4 Lenore:

Dip in är min absoluta favorit också! Dessutom kan man skölja ur den och hälla på ny remover när den börjar bli ofräsch! (Om man inte haft glitterlack förstås)

Kommentera här: