Estee Lauder Advanced Night Repair

Dom sista åren har jag mer och mer börjat använda hudprodukter med förmålet att förebygga det som komma skall, åldertecken, rynkor och hela molevitten. Egentligen brukar jag inte bry mig så mycket, men huden ska man ju dras med hela livet så det är en bra ide att ta hand om den på bästa sätt! Under ett par månader har jag testat Advanced Night Repair serum från Estée Lauder(gåva) och tänkte bara ge ett litet kort omdöme.
 
Serumet kommer i en brun flaska med pipett som ser lite gammaldags ut, på ett lyxigt sätt(Fast jag hade gärna önskat något lite mer modernt). Serumet är lätt att fördela på huden och man behöver otroligt lite produkt för att täcka hela ansiktet, en väldigt dryg produkt alltså. Jag har verkligen märkt en skillnad från när jag inte använder serumet under min dagkräm, huden känns babylen och mjuk och har fått en jämnare ton. Den omoderna flaskan samt priset som ligger på hutlösa 665 kr för 30 ml får mig verkligen att höja på ögonbrynen, och jag tror tyvärr inte jag köper denna igen även om jag gillar effekten. Nästa serum till testning blir nog Clinique Laser Repairwear eller L'oreal Youth Code Luminize!
 
Pris: 665 kr / 30 ml.
Finns hos: Kicks, Åhlens och alla andra butiker där Estee Lauder säljs.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Morran:

Jag har faktiskt investerat i en ögonkräm på sistone, haha. Vad heter den nudå, Youth Code! Har inte använt den tillräckligt för att kunna säga om jag ser nån skillnad alls. Det är främst för att ögonen svider av min vanliga fuktkräm, men det kanske inte skadar att ta hand om sig själv. Annars solar jag väldigt lite, ser det som förebyggande ;)

2 Jennie ♥ - i det andliga/mediala och det fotografiska:

jag använder faktiskt inget sådant här.. har en hudkräm från L'oreal och sen då handkräm, men inget mer..

ha en fortsatt bra dag ♥

3 Honi:

Morran: Jag brukade inte bry mig det minsta men jag tänker att det är nog en bra ide att ge huden lite extra uppmärksamhet :) Det kan ju inte skada iaf!



Jennie: Det känner man ju själv vad man har behov av tror jag :) Vissa kan gå hela livet utan krämer och ha jättefin hud medans andra blir torra som fnöske utan!

4 BEAUTY SECRETS:

Jag tycker om den där! Den är för dyr bara för att jag skulle köpa den igen men får kanske investera någon gång när man är äldre och har mer behov;-)Eller mer pengar haha.

Men visst, man ska ju ta hand om huden oavsett ålder, för alla börjar få linjer någon gång. Man kan ju flytta fram det lite:)

Kommentera här: