5 Budgetfavoriter under hundralappen


Jag vet att många av er är student precis som mig själv, och ofta måste man prioritera bort skönhet och smink för mat, hyra och böcker. Här har ni fem av mina budgetfavoriter under hundralappen, fem mycket bra produkter som jag tycker håller samma höga kvalitet som många dyra produkter.
Wet N Wild Palett - Comfort Zone, 89 kr, lista över återförsäljare finns här.
En underbar palett i fina mjuka jordiga toner med rejäl pigmentering, Wet N Wild är ett märke som verkligen lyckats med omformuleringen av deras gamla ögonskuggeformula för dessa är totalt fab!
 
E.L.F Studio Powder Brush - 37 kr, finns hos E.L.F.
En platt och supermjuk puderborste som jag inte bara använder till puder, utan också till rouge, foundation och highlighter.
 
Tresemmé Heat Defence - 89 kr, finns i dagligvaruhandeln såsom Ica Maxi etc.
Heat Defence är ett värmeskydd som inte tynger ner mitt tjocka hår, och som har en behaglig doft. Håret känns lenare och mer följsamt efter man plattat, fönat eller lockat sitt hår.
 
H&M Eyebrow Fix - 49.50 kr, finns hos H&M.
Bryn är svårt tycker jag, speciellt när man (som mig) har bryn som växer som ogräs. För att hålla styr på håren använder jag ofta brynfix, och jag har speciellt fattat tycke för H&M's variant "Brow Fix" som fungerar minst lika bra som dyrare varianter.
 
Miyo 3-in-1 Superlash Mascara - 59 kr, Nelly.com, eleven.se .
3-in-1 Superlash är en budgetmascara av hög kvalitet tycker jag, för mig håller den hela dagen och ger fin intensiv svärta på fransarna. Gillas!

Kommentarer:

1 Linda:

Är verkligen sugen på comfort zone.. Har spanat på den ett tag nu..

Och jag måste bara fråga du som bor i danmark, har de kvar bon bon godiset? Du vet sura disktrasor och sega tuttar och allt vad de hette?

2 Linnea - Makeup for Dummies:

Jag stod jäääättelänge och velade över ifall jag skulle köpa den där Eyebrow fix-tuben eller en budgetvariant av Dust It för en rabattkupong jag hade från H&M. Det blev det senare men jag tror att jag nästa gång skulle välja annorlunda - den gör håret jääättekonstigt efter ett par timmar! :S

Jag hoppas ha råd att köpa en omgång av NeuLash eller liknande produkt och ge även mina ögonbryn en omgång och då kan det nog passa bra med Eyebrow fix! ;)



Angående E.L.F's borste har jag inte testat den men de jag testat från märket tidigare har verkligen varit kanonbra! Jag köpte en blending brush för typ 10 SPÄNN och den fungerade fantastiskt i 2 ½ år!!

3 Lotta:

Vilket bra inlägg! Sånt gillar jag. Ska genast kolla var jag kan köpa en sådan palett.

4 Sara:

Mucho uppskattat inlägg vill jag lova :)

Jag har varit lite skeptisk till Tresemmé sedan mitt hår flippade ur av deras schampo, men det där värmeskyddet låter intressant!

5 Ann-Sofi:

Kommer genast att bege mig till närmaste H&M! Mina bångstyriga ögonbryn behöver all hjälp dom kan få för att hålla sig på plats :)

6 Jessica:

Åhh, comfort zone vill jag ha! Och vill testa borsten också, har hört mycket bra om den. Eyebrow fix är en bra vän i sminkväskan, men jag vet inte om jag tycker det samma om mascaran. Jag köpte också den men har inte riktigt bestämt mih än om jag gillar den eller inte.. :)

Kommentera här: