Proffs Torrschampo

Är det något jag är nybörjare på så är det torrschampo, och det tog både en och två gånger samt lite vägledning från tjejerna på twitter innan jag förstod vad sjutton jag gjorde fel! Jag tvättar normalt håret var tredje dag men om jag har haft mycket produkt i håret så kan det bli lite flottigt och trist, och det är normalt då jag brukar använda ett torrschampo så jag slipper sätta hårbotten i obalans.

Mitt första nybörjarmisstag var att inte skaka flaskan, jag satt och såg frågandes ut med ÄNNU mer ojligt hår efter att ha sprayat igenom håret första gången. Andra misstaget var att använda det som om det var en hårspray, product overload! Spraya hellre väldigt korta spray och se till att inte ta för mycket.
Jag gillar denna, den är billig, doftar gott(om än väldigt starkt) och håller mitt hår fint den där sista dagen innan jag ska tvätta håret. Nästa gång tror jag dock jag köper en annan sort, för jag upplever att denna känns väldigt basic och inte lika exklusivt, hållbar och väldoftande som många andra torrschampon jag kikat på i butikerna.

Pris: 49 kr.
Mängd: 150 ml.
Mitt betyg: 3/5, basic, bra pris, trevlig doft men inget överdrivet spännande.
Finns hos: Kicks, H&M, Åhlens etc etc.

Kommentarer:

1 FruVesa:

Jag är väldigt sugen på att testa ett torrschampoo den där sista dagen innan håret tvättas men jag vet inte vad jag ska testa....

2 roxcat:

Jag kom inte riktigt överens med denna, men då hade jag nog inte heller full koll på hur man skulle göra.Nu är jag inne på min andra flaska med Batiste torrschampo för brunt hår och den är jag väldigt nöjd med!

3 Emelie:

Det bästa jag har testat är got2b's senaste "Rockin Dry Shampoo", luktar gott och gör sitt jobb. Finns lite överallt för ca 80kr (och på willys för under 50-lappen!)

4 Honi:

Fru Vesa: Batiste's torrschampon har jag enbart hört bra saker om så dom ska jag testa så får vi se om dom fungerar! :) Kanske är något för dig också!



Roxcat: Jag tycker jag har koll nu men den känns ändå väldigt basic och inte så himla hållbar :( Batistes torrschampo ska jag testa!



Emelie: Den har vi faktiskt på jobbet, ska testa den!

5 Glitter Sisters:

Jag och syrran kan inte leva utan Batistes torrschampo för brunt hår. Vi älskar den! De vanliga (alltså inte de för brunt hår) ska också vara minst lika bra och där finns olika dofter att välja på. Titta på asos.com, där kostar de bara några pund. /N

6 Ninni:

Tänk, jag har aldrig testat. Är rädd att det ska se ut som vitt pulver i mitt mörka hår (jo, jag vet att det finns även för mörkt hår...).

7 Jessica:

Jag använder ett torrshampoo från REF och det är verkligen jättebra! Kostar runt 150 kronor tror jag :)

8 Honi:

Glitter Sisters: Jag har kikat på dom hos Asos men det är något som inte fungerar som det ska så jag kan inte välja annat än UK shipping, underligt.



Ninni: Det var jag också orolig för, tror inte du ska oroa dig dock, man borstar ju ut det mesta!



Jessica: Ska kika på det märket! :) Tack för tipset!

Kommentera här: