OPI - Mupparna Julen 2011

Till julen 2011 släpper OPI en hel hög nya lack med mupp-tema! Det verkar vara en trend just nu, The Balm släppte en ögonskugge palett med Mupparna och nu är det dags för OPI. När jag ser lack som Rainbow Connectionn så verkar det som att jag glömmer att glitterlack är ett helvete att ta bort, men det är det värt om det är lika fint som på promobilderna! OPI's lack finns att köpas hos KICKS för 150 kronor /st, dessa lack kommer däremot inte ut förrens närmare jul så ni får hålla utkik! Är det något av lacken som ni fastnar för? Tell me!

Swatches kan man hitta hos Shortwidenails, länk här.

Kommentarer:

1 Pamsan:

Oooh. Alla glitterlack ska bara hem till mig. De övriga vill jag se swatches på innan jag bestämmer mig.

2 Honi:

Pamsan: Swatches finns på länken alldeles ovanför bilderna! :) Jag är helt kär i Rainbow connection redan, ser ut som Deborah Lippmans birthday lack!

3 Michan- Skönhet och Makeup:

Jag ska utan tvekan ha "Rainbow Connection" :D

4 kerstin:

Hrm, jag gillar verkligen idén, men är i ärlighetens namn inte jätteimpad av lacken. Kanske ändrar jag mig när jag ser dem på!

5 Sara:

Sv: Tack^^

6 Lenore:

Varenda glitterlack får det att rycka i plånboken! Blir nog till att spara ihop till dem alla!

7 Elso:

Jag har också skrivit om lacken i min blogg men jag har endast hittat namnen till 11 av dom. Skulle jag kunna få låna dessa bilder till min blogg så att mina bloggläsare ser alla 12, om jag länkar till dig, och skriver att du har satt i hop dom (bilderna)? Tack på förhand! /Elso

8 Honi:

Elso: Det får du gärna :) Kom bara ihåg att länka tillbaks och skriva vart materialet komer ifrån. Kram!

Kommentera här: