The Body Shop Hand Cleansing Gel

Häromveckan kikade jag in hos TBS för att spendera mitt presentkort jag fick i födelsedagspresent av bästa väninnan och började (som vanligt, may I add) prata med tjejerna i butiken om dom nya produkterna. Klämde lite på deras nya foundations och sen testade vi alla nya handdesificeringsgeleer som dom hade fått in nyligen. Jag gillar ideen med det, speciellt om man som jag går på stort universitet samt jobbar i butik och därmed vistas runt många människor dagarna runt!

Nu i förkylningstider tycker jag dessutom det är extra viktigt att tvätta händerna ofta eller använda en gele som dessa för att eliminera bakterier. Jag har jagat en bra desinfekteringsgele ett tag, för jag ogillar den skarpa alkolukten man får av dom flesta. TBS har släppt ett gäng härliga dofter, som inte har den skarpa lukten men ändå alla fördelar. Hand Cleansing gel kostar 50 kronor och varje flaska innehåller 60 ml, perfekt till handväskan. Dessa finns i dofterna Coconut, Pink Grapefruit, Strawberry, Satsuma, Mango och Sweet Lemon. Min favorit var absolut Strawberry men jag gillar Sweet Lemon Också!

Kommentarer:

1 Annie:

Jag är inte så nojig över bakterier på händerna, jag har ju klarat mig i alla år tidigare. Jag använder alkogel om jag ser att det finns men orkar inte bära runt på en egen...

Men de där ser så himla söta ut att jag nog vill ha en iaf!! :D

2 linh to phuong:

är den som typ handinfektion eller? för om luktar jätte stark! undrar hur dessa luktar..



förlåt om jag stör, men jag skulle bli jätte glad om du kunde rösta på mig här: http://apps.facebook.com/freshtoday_sverige?entry_id=547 (om du har facebook alltså!), det skulle betyda jätte mycket för mig! tack :D

3 Honi:

Annie: Jag brukar normalt inte vara nojjig, när jag har ett fulltidsjiobb som gör att jag inte är bland folk så mycket. Med Universitet OCH jobb i butk blir jag nojjig, för jisses vad mycket bakterier man blir utsatt för!



Linh to phuong: Ja det är handdesinfektion, dom luktar inte alls lika stark som normal handsprit utan har en trevlig fruktig doft faktiskt!

4 Josephine:

Dessa vill jag in och dofta på!

Kommentera här: