Madara Trial Kit

För ett tag sedan vann jag ett provkit från Madara av Lipglossbitch som samarbetade med webbshoppen Softskin. Jag har tidigare varit inne och kikat på just dessa provkit då jag tycker det är ett fantastiskt sätt att kunna prova på ett märke och jag har varit lite nyfiken på just Madara då deras produkter är ekologiska och milda. Som ni kan se nedan är det inte bara jag som blev nyfiken på produkterna utan även hushållets fluffbollar. Det fanns ett par godbitar i kittet men även några som jag inte gillade, att jag ogillar dom ska inte ses som en diss utan att dom bara inte passade för min hud! Alla har vi ju olika behov och förväntningar, så det är väldigt individuellt.

Nu har jag hunnit testa allt i provkittet och tänkte ge lite korta omdömen om produkterna! Min hudtyp är normal om sommaren med stora porer på näsan, men blir otroligt torr under höst och vintermånaderna (Speciellt i T-zonen).

- Mádara Delicate Cleansing Milk (all skin types), 25 ml. Det första som slog mig är hur mycket mandelmassa denna doftar, och det är inte direkt en doft jag gillar. Däremot så blir man väldigt len och ren efter tvätt, och doften försvinner väldigt snabbt. Torkar inte ut huden utan känns snarare väldigt skonsam och mild. Hade köpt denna igen om doften varit annorlunda, men den stör mig tyvärr rejält.


- Mádara Deep Moisture Cream (dry/very dry skin), 5 ml

Deep Moisture cream doftar som en blandning av nyklippt gräs och aloe vera och är en lätt kräm som sjunker in i huden snabbt. Jag kan verkligen inte hantera doften och pojkvännen och bästa väninnan har kommenterat flera gånger och undrat varför jag luktar gräs, ingen hit tyvärr.


- Mádara Regenerating night cream (all skin types), 5 ml

Regenerating night cream har en lite nötig men ändå söt doft, och sjunker snabbt in i huden. När jag vaknar på morgonen känns min hud verkligen len och härlig och som att den har fått en helt ny spänst. För mig är denna absolut vinnaren ur provkittet och om jag skulle rekommendera en produkt så är det denna.


- Mádara Eye Repair Cream (all skin types), 3 ml

Eye Repair Cream har samma slags söta men nötiga doft som nattkrämen och har en trevlig lätt formula som inte lämnar en hinna på den tunna huden under ögonen. Jag har varken rynkor eller mörka ringar men jag brukar uppleva att huden under ögonen känns torr och trött och detta har denna absolut hjälpt till med att förebygga. När jag påfört krämen känns det svalkande och skönt, men efter ett tag går det över till en slags värmande känsla. Annorlunda, men jag gillar det.


- Mádara Deep Comfort toner (dry/very dry skin), 3ml

Det är sällan att jag hittar ett bra ansiktsvatten som jag verkligen gillar, och detta höll inte riktigt måttet för mig heller. Under vintern blir jag väldigt torr i ansiktet och speciellt på kinderna. Detta ansiktsvatten gjorde att min hud kändes stram och torr efter användning och jag gillar det inte, jag föredrar ansiktsvatten som gör att huden känns frisk och spänstig.

Kommentarer:

1 Beautybylinda:

Vad äckligt med en produkt som luktar mandelmassa :o har aldrig råkat ut för det, och tur är väl det kanske hehe

2 Mrs Data:

Där ser man hur olika det kan vara! Jag ÄLSKAR rengöringen just därför att den luktar som den gör. :)

3 Mrs Data:

Där ser man hur olika det kan vara! Jag ÄLSKAR rengöringen just därför att den luktar som den gör. :)

4 Omygloss:

sv; Ja det är himla härligt :) jag älskar också färgen på läppstiftet. Men eftersom det är ett ganska glansigt stift glider det lätt utanför kanterna. och det kostar ändå 210kr! Himla besviken på det läppstiftet av den anledningen faktiskt..

5 Ninni:

Först var jag lite nyfiken på märket, men sen läste jag på flera håll att dofterna inte var helt hundra... jag som älskar god doft på hudvård. Kan rapportera att allt jag prova från märket Matis har doftat mumma så det är ett av mina favvomärken.

6 The Cat:

Jag fick schampo och balsam som testprodukter från eleven på Madara.. Och lukten var inget som föll mig i smaken någonstans.

7 Honi:

BeautybyLinda: Jag blev faktiskt lite paff, det var inte direkt en doft jag väntade mig! Äcklig tyckte jag inte den var, bara lite obehaglig att ha så nära näsan :p



Mrs Data: Ja det är tur vi är olika minsann! :) Vet många som inte kan hantera Coalface från Lush då den har en lite speciell doft men jag älskar den.



Ninni: Jag älskar också härliga dofter på hudvård, helst kombinerat med att produkterna faktiskt funkar också (såklart!). Matis har jag inte testat alls, kanske borde se om det finns något spännande!



The Cat: Synd, jag gillar denna slags snälla produkter. Hur var schampot och balsamet annars?

8 The Cat:

Vågar nog inte svara på hur schampot och balsamet är, eftersom jag bara använt det en gång..

9 Honi:

The Cat: Tänkte mer hur det doftade osv! Hur det påverkar håret är ju omöjligt att säga efter en gång :)

Kommentera här: