E.L.F Mineral Lipstick Runway Pink

E.L.F Mineral Lipstick är som namnet antyder en del av E.L.F's (Eller Eyeslipsface) serie med mineralprodukter. Förpackningen känns stabil och allt annat än billig, och den anländer i en liten vit stilren box. Jag valde färgen Runway Pink då jag ville ha något lättburet och ljust, utan att bli idominvitt. Runway Pink är väldigt nude, men med en fin rosa underton som gör det lite mer lätt att ha till vardags. Dessa mineralstift finns i ett gäng andra färger också, så alla kan hitta ett som passar! Vill ni kika in dom andra färgerna kan ni klicka här för att komma till deras hemsida.

Formulan är krämig men inte för kladdig, och stiftet täcker utan problem min naturliga läppfärg(så täckningen är det inget fel på heller). Hållbarheten hade kunnat vara bättre, det sitter utan problem ett par timmar men sen måste man applicera igen. Att det inte håller så länge stör inte så mycket, för det är den slags ton som "falnar" med stil. I allt ett bra vardags-stift till ett bra pris!

Finns hos: E.L.F (Eyeslipsface). Direktlänk finns här.

Pris: Ca 36 kr.

Finns i: 16 färger.

Mitt betyg: 3/5, ett bra vardagsstift som egentligen inte är något speciellt. Hållbarheten hade gärna fått vara bättre!

Kommentarer:

1 Beautybylinda:

Jag köpte också detta för ett tag sen men det var på tok för ljust för mig. Så jag köpte ett som var lite mörkare, petal nåntong hette det. Det funkar bättre för mig, gillar formulan på dom :)

2 Josephine:

Min favoritfärg! :)

3 Honi:

Linda: Jag är ju så himla blek så detta passade mig fint, är lite sugen på något av dom andra färgerna också. Hoppas bara min ELForder som varit på vift sen 6e September kommer snart, börjar bli lite irriterad.

4 Honi:

Josefine: Jag använder nästan bara denna till vardags just nu, så fin till ljusa hudtoner :)

5 Ninni:

Jag hade ett sånt i färgen Pouty petal och det är ett av få läppstift jag gjort slut på helt, jätteskönt på läpparna.

6 josefine:

superfin färg! den gjorde sig väldigt bra på dina läppar också :)

7 Honi:

Ninni: Jag har kollat på den färgen också faktiskt, den ser jättefin ut! :) Lite så man blir sugen på fler ju..



Josefine: Tack! :) Tycker den passar bra när man är så pass blek som jag är.

Kommentera här: