Chanel Vitalumiére Aqua

Jag fick en liten påse med olika prover med hem när jag var i Matas sist och försökte hitta en foundation som passade min färg. En av proverna var Chanel's Vitalumiére Aqua i färgen BR10 Beige Rose Pastel som drar åt rosa och är väldigt blek i tonen. Vitalumiére Aqua är som namnet antyder vattenbaserad men känns väldigt lätt på huden(och inte alls kladdig). Vitalumiére Aqua innehåller dessutom solfaktor 15, och ni vet väl vid det här laget att jag verkligen förespråkar att man ska skydda sin hud! Tjejerna hos Matas pratade om att den är gjord sån att den tillför ett lätt "glöd" till huden för att den ska se frisk och ung ut, och jag som normalt inte gillar lyster i foundations tycker detta är suveränt då det är så pass lite att det ser så naturligt ut ändå. Något av det viktigaste när man ska använda just denna foundation är att skaka flaskan en minut eller två, för annars får du bara ut vatten ur flaskan, detta har jag aldrig upplevt med en annan foundation så det var lite ovant.

Vill man ha hög täckning och har väldigt ojämn hud är detta ingenting för dig, för detta är en väldigt lätt och skir foundation som går att bygga upp till medel. Den har verkligen blivit en favorit, den är perfekt till vardags och ger ett diffust lite airbrushat resultat men så pass byggbar att jag gillar den till mer festliga tillfällen också. Den doftar ungefär som en väldigt dyr solkräm, lite exklusivt sådär, men utan att doften stör eller sticker i näsan. Det trista är ju såklart priset, jag har inte hittat det exakta priset då produkterna inte går att hitta i webshopparna men dom ligger på ungefär 500 kronor och är väl lite i överkant för vad jag skulle spendera på en foundation.

Finns i: 9 Färger.
Finns hos: Utvalda Kicks
Pris: 450 - 500 kr.
Mitt Betyg: 3/5, fruktansvärt dyr men väldigt trevlig på huden. Plus i kanten då det faktiskt finns en nyans till oss blekisar.

Kommentarer:

1 Sminkhörnan:

Det är väldigt många i YouTube-världen som älskar denna vet jag!

2 Josephine:

Har hört så mycket bra om den och som Sminkhörnan skriver, många på youtube älskar den!

3 Cactus:

Lät perfekt till mig... ända till piset rys

4 Honi:

Sminkhörnan: Ja och nu förstår jag absolut varför, jättetrevlig foundation! :)



Josephine: Det var verkligen kul att få testa denna, har varit väldigt nyfiken så när jag fick ett prov skulle det bara testas på en gång! Har fortfarande lite produkt kvar tror jag, man får så stora prover hos Matas..

5 Honi:

Cactus: Ja det gjorde mig lite paff faktiskt, vilket galet pris.. Men det är ju märket som säljer antar jag.

6 Mia:

jag kan ju ha råkat ut för ett måndagsexemplar

7 Wysteriia:

Synd den var så dyr :/ Att det fanns en nyans för blekisar lät rätt bra annars ju :)

8 Frida Pygmeisk - makeup:

Chanels foundations är fantastiska! =)

9 Honi:

Wysteriia: Får man något presentkort eller liknande kan det ju vara värt det dock!



Frida Pygmeisk: Absolut, underbara!

Kommentera här: