Temporärt sinnesförvirrad!

I PLEAD INSANITY! När jag öppnade ett paket från Yves Rocher som jag hade lagt in en beställning på så började jag fundera över hur trött jag egentligen måste varit när jag la den där ordern. Man fick nämligen välja en valfri vara under 400 kr som man fick till 0 kronor och efter Fröken Rosa hade skrivit om deras Vanille Noire kunde jag inte låta bli. Någonstans där i förvirringen verkar det dessutom som att jag lagt ner en miniversion av precis samma parfym i korgen? Har ni gjort några liknande tabbar? Berätta!

Kommentarer:

1 Carina (TotalBeauty):

Nix! Vad bra då har du fixat en julklapp till någon utan att ens ha tänkt på det :)

2 roxcat:

Det enda jag kan komma på nu var att jag ebayade hem ett lack som jag redan hade på väg hem i en annan beställning, jag förstod inte alls hur jag kunde vara så förvirrad =)

3 Caroline, Makeupedia:

Haha vilken förvirring?? Du betalade väl inte för den stora och fick den lilla gratis eller?! haha :) man får den iaf som gåva i 5ml om man använder koden BD2011!

4 Honi:

Carina: Jag vet precis vem som ska få den! ;)



Roxcat: Fniss, ja så kan det bli ibland. Minnet hänger ju inte alltid med tydligen!



Caroline: Nej jag betalade för den lilla och fick den stora gratis tack och lov! :) Funderade bara över hur bägge helt plötsligt slank ner!

5 Wysteriia:

Men dom har ju så man får med en premie, det är säkert en sådan den lilla varianten :)

6 Honi:

Wysteriia: Nix, jag fick en liten påse med små provgrejer med som premie. Denna har jag tydligen helt själv lagt ner i korgen, sinnesförvirrad som sagt! ;)

7 Beautybylinda:

Nej har inte hänt mig, men kul att du bara betalade för den lilla :)

8 Cactus:

Blir ju en jättebra present så ingen skada skedd :)

Jag har också klantat mig och missat att jag haft kvar nagellack i varukorgen efter att ha testat vad fraken skulle bli, och sen glömt att ta bort dem innan jag godkänt ordern. Väldigt lyckat när 6 identiska lack dyker upp i paketet :p

9 Sminkhörnan:

heheh, så kan det gå =)

10 H:

De gjorde om på Transdesign och tog bort så man var tvungen att skriva i själv vilken frakt man skulle ha. Detta missade jag och blev smått chockad när det stod att jag skulle betala runt 100 dollar för kalaset. Det löste sig när jag mailade dem men jag fick ju en aning panik ett tag. Haha

Kommentera här: