Önskelista - Oktober

Här har vi månaden Oktobers önskelista, och det jag suktar efter allramest är Models Own lacken som släpptes idag. Paletten från Urban Decay har länge legat på önskelistan men jag har inte riktigt kunnat rättfärdiga ett köp ännu... När jag var på en studieresa med klassen i några dagar provade jag en av tjejernas Orofluido innan jag skulle föna håret och älskade det! Nu vill jag såklart ha min egen flaska..

Kommentarer:

1 Matilda/Sminklådan:

Var kan man köpa lacken då? Jag är sjukt sugen på de jag med!

2 Honi:

Matilda: Antingen via ASOS eller hos Models own's egna hemsida http://www.modelsownit.com/

3 Jessica:

Lacken är ju sååå fina! Vill verkligen ha! :)

4 The Cat:

Orofluido har jag redan, men Naked-paletten längtar jag också efter..

5 Cactus:

Klickade hem Models Own lacken nu precis, och en av nyanserna var redan slut, snabba ryck! Men antagligen kommer den väl in i lager snart igen.

6 Beautybylinda:

Har naked paletten och älskar den!! Orofluido har jag också suktat efter ett bra tag, men har inte köpt den då jag har rätt kort hår.. :)

7 Kajalpennan:

Models own står helt klart på min önskelista med

8 Sophie:

Åh. Jeg har akkurat bestilt beetlejuice kolleksjonen. Gleder meg! :D

9 Jossan:

Jag tror inte att du kommer att ångra dig om du köper Urban Decays Naked-palett! Den är precis så bra som alla säger! Jag har den och tja...det känns nästan onödigt att ha några andra ögonskuggor.

10 Honi:

Jessica: Jag också!



The Cat: Vad tycker du om orofluido? Vet att det finns massor av olika av samma sorts produkt men jag har bara testat denn!



Cactus: Hade tänkt vänta tills dom kom in hos Asos, fri frakt!



Linda: Tror inte det spelar roll om man har långt eller kort hår, tror bara det hjälper hur håret ser ut osv :) Ger det lite kärlek! Och det har ju alla slags hår behov av!



Kajalpennan: Jag vill helst ha det som heter Pinky Brown (Tror jag det är)!



Sophie: Åhhh blir kul att se i din blogg! :)



Jossan: Jag hoppas jultomten (Aka pojkvännen) kommer med en UD naked palette i år ;) Behöver verkligen bra neutrala skuggor.

Kommentera här: